Vind jouw leveranciers, producten en merken op Horecava.nl

Aangeboden door: Horecava
maandag, 29 maart 2021

We noemen het de Marktplaats, de plek op horecava.nl waar je jouw leveranciers, producten en merken kunt vinden. Van grootkeukenleveranciers tot dat biermerk uit Groningen.

Met ruim 1.400 leveranciers, verdeeld over verschillende segmenten en productgroepen bieden we je een breed aanbod. Ideaal voor als je een nieuwe leverancier zoekt voor je zaak. Met maar één druk op de knop neem je eenvoudig contact op met de leveranciers, lees je hun laatste berichten, reviews én met een Horecava account kun je ze ook nog eens opslaan voor later of zelf een review schrijven!

Kies uit 26.335 producten

Daarnaast biedt onze Marktplaats een database van ruim 26.335 producten. Ook deze zijn verdeeld onder verschillende productgroepen zoals AGF, Snacks, Non-food, DKW etc. Elk product bevat productinformatie en ook hier kun je direct contact opnemen met de leverancier.

Naast alle leveranciers en producten bieden we ook nog eens 1.200 merken die je kunt bekijken. Ook deze zijn weer te filteren op productgroep en op leverancier.

Kortom ben je op zoek naar je nieuwe keuken, vegetarische producten, uitzonderlijke merken? Neem dan altijd een kijkje bij onze Marktplaats. Want daar bieden we onafhankelijk verschillende leveranciers, producten en merken.