Chocomel op Horecava 2024
Koffie Thee Cacao Beursnieuws

Versterk je Horecazaak met Chocomel!

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 28 december 2023

Wil je, samen met Chocomel, je gasten een onvergetelijke ervaring bieden? Schrijf je dan hier in voor het Chocomel Horeca Partnership, ontworpen met het oog op zowel jouw succes als het plezier van jouw gasten!

Wat kun je verwachten?

Voeg een vleugje luxe toe aan je menu met diverse Chocomel-varianten, van klassiek met slagroom tot avontuurlijk met een Karamel of Marshmallow topping, of zelfs een oppepper met Chocomel Koffie. Verwen je gasten met unieke recepten die je kunt ontdekken op onze inspiratiepagina.

Stuur je verkoopdoelen aan door aanpassingen aan je menukaart. Deel jouw visie en ontvang financiële vergoeding voor menuaanpassingen die aansluiten bij onze visie. Of je nu op maat gemaakte menukaarten wilt laten drukken, gebruik wilt maken van unieke designs, of ruimte wilt geven aan onze speciale Chocomel-recepten via een extra tafelkaartje, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

In de horecawereld begint de ultieme gastbeleving bij de presentatie van Chocomel. Ons assortiment Chocomel-glazen biedt de mogelijkheid jouw zaak te transformeren, of je nu kiest voor stijlvolle mokken of elegante glazen. Personaliseer de uitstraling van je zaak met opvallend geel glaswerk of kies voor een meer volwassen uitstraling met neutrale glazen. Warme of koude Chocomel, geserveerd in glas of mok, de keuze is aan jou!

Optimaliseer de Chocomel-ervaring voor je gasten met hoogwaardige POS-materialen. Of het nu gaat om een geel kannetje voor bij de bar, een krijtbord voor de deur, een shaker voor cocktails, een beachflag, houten tafelkaarthouders, chique kaarsenhouders, of een geel kleedje om je gasten warm te houden in de winter, de mogelijkheden zijn divers. Maak jouw zaak zichtbaar, zowel binnen als buiten.

Chocomel op Horecava

Bij de Chocomel-stand op Horecava kun je volop inspiratie opdoen voor verrassende Chocomel-recepten om jouw horecazaak naar nieuwe hoogten te tillen. Ga de uitdaging aan en creëer samen met onze barista unieke Chocomel-specials die mogelijk een waardevolle aanvulling kunnen zijn op jouw menukaart. Laat je leiden door smaakontdekkingen en ontdek of deze heerlijke creaties passen bij jouw aanbod.

Daarnaast hebben we het genoegen om onze ambassadeur Wouter Verkerk te verwelkomen, een gerenommeerde trainer, adviseur en trendwatcher op het gebied van horeca en gastvrijheid. Wouter zal dagelijks twee keer aanwezig zijn om 11.00 uur en 14.00 uur en als ambassadeur van de 'enige èchte' wereldberoemde Chocomel denkt hij mee over manieren om de horeca nog verder te ondersteunen in beleving en presentatie.

Kom tussen 8 en 11 januari langs op Horecava en laat je verrassen. Ontdek nieuwe mogelijkheden en laat de Chocomel-stand jouw horeca-ervaring verrijken!