Uitzenden of payroll; welke soort personeelsbeheer past bij u?

Aangeboden door: Xandrion
dinsdag, 26 januari 2021

Sinds 2015 is P-services bij Xandrion aangesloten als dé specialist op het gebied van personeelsbeheer. P-services is met het label...

Sinds 2015 is P-services bij Xandrion aangesloten als dé specialist op het gebied van personeelsbeheer. P-services is met het label Jigler een betrouwbare partner in uitzenden, payrollen, salarisadministratie, HR-advies en verzuimbeheer. Kortom: volledige ontzorging op personeelsgebied.

Over Jigler

Jigler is er van overtuigd dat u als ondernemer veel in u mars heeft, maar dat u niet in alles wat bij ondernemerschap hoort, de beste kunt zijn. Of dat u uit alles evenveel plezier haalt. Ieder z’n vak. Dankzij jarenlange ervaring en specialistische kennis kunnen wij u blijvend ontzorgen op het gebied van personeelsbeheer. In alle mogelijke branches en in heel Nederland. Met een arbeidsmarkt die voortdurend aan verandering onderhevig is, vindt u in ons een betrouwbare partner die continu op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving.

Uitzenden of Payroll

Via het raamcontract van Xandrion met Jigler bieden wij u de keuze uit twee soorten personeelsbeheer: uitzenden en payroll.

Met uitzenden via Jigler is er flexibiliteit

Voor ondernemers met behoefte aan flexibiliteit is uitzenden een optie. Het landelijke netwerk aan intercedenten gaat op zoek naar een geschikte kandidaat en zorgt dat deze zo snel mogelijk aan de slag kan. Uiteraard wordt alles op personeelsgebied uit handen genomen, zodat de ondernemer zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het voordeel van uitzenden is het schakelen met personeel. Wanneer het druk is vult u gaten in de bezetting met een uitzendkracht. In de wetenschap dat u niet vast zit aan extra personeelskosten wanneer de drukte voorbij is.

Payroll via Jigler biedt zekerheid

Wie personeel overweegt of het team wil uitbreiden, maar al het regelwerk en de risico’s niet ziet zitten, is het beste af met payroll. Hiermee wordt het werkgeverschap en de daarbij behorende risico’s overgedragen. Dit geeft lucht en de mogelijkheid om personeel, onder eigen arbeidsvoorwaarden, aan het werk te hebben, zonder de angst voor hoge (ziekte)kosten. Daarnaast is er geen omkijken meer naar zaken als betaling van loon, doorvoeren van cao-wijzigingen of andere werkgeverstaken. Deze neemt Jigler volledig op zich.

Wat kunt u van Jigler verwachten?

  • Goed werkgeverschap;
  • Transparantie – geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras;
  • Volledige ontzorging op het gebied van personeelsbeheer;
  • Altijd actuele kennis van wet- en regelgeving.
  • Xandrion deelnemers beoordelen Jigler met een 8,7!

Menno van Partycenter Silverstone: ‘Bij Jigler wordt alles gewoon goed geregeld en ze spelen goed in op veranderingen in wet- en regelgeving. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar, krijg ik altijd een duidelijk antwoord op vragen en is het contact met mijn vaste contactpersoon prettig.’ Dit is een moeilijke tijd voor ondernemers in de horeca- en recreatiebranche, ook voor werknemers. ‘Ik hoor van werknemers dat ze blij zijn met hoe Jigler het geregeld heeft met de NOW-regeling. Onze horeca blijft dicht, maar door de vergoeding die ik krijg voor de personeelskosten, kan ik ze gewoon in dienst houden’, aldus Menno.

Kiest u ook voor ontzorging op het gebied van personeelsbeheer?

Benieuwd of payroll iets voor u is? Of heeft u juist interesse in uitzenden? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.