Trending Topics Lees het hier!

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 2 februari 2021

Hoe kijken bierexperts naar de rest van het jaar? Hoe groot gaat 0% écht worden? Welke foodtrends zijn na corona blijvertjes? En: komen we na de crisis in een nieuwe, uitbundige roaring twenties terecht? Dit, en nog veel meer, lees je in het trendmagazine Trending Topics 2021, een productie van Entree Magazine en Horecava! Lees het magazine hier helemaal digitaal.

Trends, previews, verwachtingen en hotspots: deze week is Trending Topics 2021 gelanceerd! Dit fraaie bewaarmagazine van bijna 250 pagina’s is een unieke co-productie van Entree Magazine en Horecava.

Wat ga je lezen?

Welke trends kunnen we komend jaar verwachten en welke invloed heeft de huidige crisis daarop? Nog altijd ontwikkelt de horecabranche zich volop. Veel trends die we al voor corona zagen, zijn zelfs in een stroomversnelling gekomen. Het magazine staat bomvol trends, previews, concepten en achtergronden, en alles voorzien van spetterende fotografie!

Van cocktails tot food en previews

Een greep: hoe kijken Tess Posthumus en David Trampe naar de toekomst van cocktailbars? Waarom noemt culinair trendwatcher Mara Grimm bakkers en patissiers de nieuwe influencers sinds de coronacrisis? En hoe gaat de 0%-markt er dit jaar uitzien? Maar ook: welke horecabedrijven gaan dit jaar open (denk aan: Cha Cha Bubble Tea in Amsterdam, De Reusch in Schimmert en DoubleTree by Hilton in Sittard) en waar in Chicago, New York en Berlijn moet je straks zeker heen, zodra het weer kan? Een tipje van de sluier: Starbucks Reserve Roastery in Chiacago Chicago en Ace Hotel in New York.

Waar te krijgen?

De eenmalige glossy is bestemd voor professionals uit de hele horecabranche. Meer dan 50.000 van hen hebben het stijlvolle bewaarnummer gratis toegestuurd gekregen (de abonnees van Entree Magazine én alle ‘prime’ bezoekers/relaties van Horecava). Daarnaast is het magazine digitaal verspreid onder de abonnees van de wekelijkse nieuwsbrief van Entree Magazine én die van Scoops, de maandelijkse nieuwsbrief van Horecava. Nog eens goed voor 150.000 adressen. Via deze link kun je het hele magazine digitaal lezen.

Carlijn Groen gasthoofdredacteur

Voor deze co-productie is Carlijn Groen, Director Food Horecava, gasthoofdredacteur. Zij zegt: “Gelukkig hebben wij op 1 februari toch een uniek event georganiseerd, virtueel. Dat gaf energie en werd een groot succes. Het magazine is hierop een mooie, tastbare aanvulling. Naast ons bruisende virtuele event, is dit magazine ook een bron van inspiratie het hele jaar door. Een echte must-have!”