Tork Xpressnap® servetdispensers

Aangeboden door: Essity Nederland
zondag, 19 december 2021

Met de nieuwste innovatie, de Tork Xpressnap Elektronische Drive Thru servetdispenser, brengt Tork de voordelen van de gesloten servetdispenser naar drive-thru en afhaalservices.

Tork, een merk van Essity, biedt diverse hygiëne-oplossingen die restaurants helpen om gasten een veilig gevoel te geven. Waaronder de Tork Xpressnap® dispenser-lijn: volledig gesloten servetdispensers met een één-per-keer-dosering waarmee gasten enkel het papieren servet aanraken dat zij gebruiken. 

Naarmate het bewustzijn van hygiënepraktijken toeneemt, zal ook de belangstelling van consumenten voor afhaalmaaltijden en drive-thru toenemen. Veel Quick Service Food and Drink (QSF&D) restaurants bieden hun servetten aan in open houders. Behalve dat dit leidt tot onnodige verspilling omdat gasten meer servetten pakken dan ze nodig hebben, betekenen open houders ook meer mogelijke aanrakingspunten. Wat leidt tot een groter risico op kruisbesmetting. Uit onderzoek blijkt dan ook dat bijna 8 van de 10 consumenten zich het veiligst voelen bij het gebruik van een afgesloten servetdispenser in plaats van een standaard servetdispenser. 2

Hygiënisch alternatief voor traditionele dispensers 
Dankzij een compact, volledig gesloten ontwerp en tijdbesparende voordelen biedt de Tork Xpressnap-lijn uitkomst voor restaurants van alle formaten. De servetdispensers zijn makkelijk te reinigen en gasten raken bovendien alleen aan wat ze daadwerkelijk nemen. De gesloten servetdispensers zijn hiermee een hygiënisch alternatief voor traditionele dispensers en open houders.

Met de nieuwste innovatie, de Tork Xpressnap Elektronische Drive Thru servetdispenser, brengt Tork de voordelen van de gesloten servetdispenser naar drive-thru en afhaalservices. Met de toonbank- en wanddispenser wordt efficiënt en snel het juiste aantal servetten verstrekt voor elke bestelling. Dit maakt het tellen van servetten overbodig. Het Tork Xpressnap systeem maakt gebruik van Tork Xpressnap vullingen die compatibel zijn met een breed scala aan zelfbedieningsdispensers. Kortom, minder complexiteit en daarnaast aanvullende efficiency voordelen van consumptiereductie.

Meer informatie en achtergrond? 
Lees hier meer informatie over hoe Tork bedrijven ondersteunt in het behalen van de nieuwe hygiënestandaard. Voor restaurantmanagers die meer willen weten over hulpmiddelen om de nieuwe hygiënestandaard te waarborgen klik hier en voor meer informatie over Tork Xpressnap, klik hier. Wil je het gehele Essity Essentials Initiative onderzoek lezen? Lees dan hier verder.

 

1 Enquête uitgevoerd door Technomic in mei 2020 met 700 respondenten uit Amerika