Top toppings; ieder toetje verdient een topping!

Aangeboden door: GranFood BV
vrijdag, 19 maart 2021

Imperial is dé Belgische dessertspecialist. In Nederland staat het merk bekend om haar heerlijke toppings; waarmee je ijs, pannenkoeken, pudding, gebak en fruit nog lekkerder kan maken.

Over ieder ijsdessert horen lekkere smaakmakers, zoals vers fruit, een wafel, en uiteraard een topping zoals chocolade saus. Toppings zijn de finishing touch over meer dan alleen ijs. Dus pimp die pudding, versier de lekkerste pannenkoeken en geef elk favoriet nagerecht nog een echte finishing touch. Imperial maakt het sinds 1928 mogelijk om van ieder toetje een ‘mmm’-moment te maken.

Iedereen heeft wel een bijzondere herinnering aan een favoriet dessert. Zoals de heerlijke geur van een versgebakken cake die zich door het huis verspreidt of de geur van oma’s verse appeltaart. Dat soort momenten roept Imperial graag weer op met een assortiment heerlijke dessertsauzen. De Imperial Caramel Topping combineert bijvoorbeeld heerlijk met vers gebakken appeltaart.

Imperial dessertsauzen zijn al jaren onmisbaar in de professionele keuken. Ze helpen koks elk nagerecht een essentiële finishing touch kunnen geven. Want zeg nu zelf: een warme wafel met een bolletje ijs is toch niet compleet zonder warme chocolade saus? Imperial Dame Blanche Topping is op te warmen voor nóg intensere indulgence met het toetje.

Liefhebbers van heerlijke nagerechten (iedereen dus?) zien graag dat een toetje nóg lekkerder wordt gemaakt met de perfecte topping. Bij Imperials zijn wij er trots op dat wij met onze jarenlange ervaring en hoge kwaliteit producten de professional kunnen helpen hun desserts naar een hoger niveau te tillen. Varieer en probeer de lekkerste combinaties zelf uit! Serveer Imperial toppings over bijvoorbeeld ijs, pannenkoeken en gebak voor de echte zoetekauwen. Topping bij de lunch? Roer eens een topping door de yoghurt of top een ijskoffie af met een heerlijke Caramel of Chocolade topping. De mogelijkheden om te variëren met toppings zijn eindeloos.

IMPERIAL
Imperial Dessertsaus Chocolade 1 l Fles
Imperial Dessertsaus Caramel Topping 1 l Fles
Imperial Dessertsaus Dame Blanche 1 l Fles
Imperial Dessertsaus Aardbei 1 l Fles