Koude Dranken

Tientallen authentieke biermerken, honderden bijzondere bieren

Aangeboden door: Xandrion
woensdag, 27 januari 2021

Sinds 2020 profiteren Xandrion deelnemers van unieke inkoopcondities op het complete merkenportfolio van Swinkels Family Brewers. Naast condities op pils...

Sinds 2020 profiteren Xandrion deelnemers van unieke inkoopcondities op het complete merkenportfolio van Swinkels Family Brewers. Naast condities op pils profiteren deelnemers ook van aantrekkelijke inkoopcondities op een breed assortiment speciaalbieren. 

Over Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers is al ruim 300 jaar een onafhankelijke familiebrouwer. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwen zij al eeuwenlang de lekkerste bieren, waarbij er altijd wordt gekeken waar het nog beter kan. Het bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken die via partners, horecabedrijven en retailers naar de consument worden gebracht. Waar ook ter wereld.

Tientallen authentieke biermerken, honderden bijzondere bieren

Het bierassortiment van Swinkels Family Brewers kan omschreven worden als: ‘voor elk moment een passend bier’. Het bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken, waaronder pils, verschillende speciaalbieren en een ruim assortiment alcoholarm- en alcoholvrij bier. Enkele merken uit het portfolio zijn: Bavaria, Palm, La Trappe, Swinckels’, Cornet en Rodenbach. Eind 2018 werd Bier&cO onderdeel van Swinkels Family Brewers en daarmee hebben zij de lokale relevantie van het portfolio versterkt. Dankzij Bier&cO is er een brede range aan speciaalbieren aan het assortiment toegevoegd.

Swinkels Family Brewers helpt u graag!

Swinkels Family Brewers staat voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw bierkaart of de keuze van uw bier assortiment. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw bieren perfect aansluiten bij de vraag van uw gasten.

Nieuwsgierig naar uw inkoopkansen op bier?

Neem contact op met Xandrion. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion  u o.a. op dit gebied kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.