Duurzame warme dranken
Koffie Thee Cacao Horeca Inspiratie

Partner in (duurzame) warme dranken

Aangeboden door: Horecava
maandag, 28 augustus 2023

Rondstruinen op de beurs en inspiratie op doen en veel lekkers proeven. Bij je rondje beurs kunnen koffie en thee en de bijbehorende apparatuur en specials niet ontbreken. Op de stand van J.J.Darboven proef je de Italiaanse koffiemelanges Alfredo Espresso en de biologische Fairtrade melanges van Café Intención. Van een 100% Arabica melange, een Fairtrade melange tot aan de krachtige Alfredo Espresso Cremazzurro zoals de Italianen hem zelf graag drinken. We geven graag uitleg over ons espressomachine aanbod en laten je de lekkerste koffiespecials proeven.

Voor een uitgebreid theeassortiment geeft J.J. Darboven ook graag advies. Ons eigen theemerk Eilles komt uit theetuinen in India, bijvoorbeeld de zomerpluk van Darjeeling vanuit het hooggebergte, groene thee uit China, Oolong uit Taiwan, rooibos uit het Cedergebergte Zuid-Afrika. Wij bieden onze vele theesmaken aan in losse thee, Tea Diamonds (piramidezakjes met losse thee) en theezakjes. Laat je inspireren door ons breed biologisch Fairtrade assortiment of proef de nieuwe smaken losse thee waaronder een heerlijke Japanse groene thee: Sencha gearomatiseerd met tropische vruchten. Op aanvraag sturen wij een leaflet met presentatie artikelen als theekisten, glaswerk en displays.

Als partner in warme dranken maken we het assortiment compleet met Cocaya drinkchocolade. Afhankelijk van jouw doelgroep hebben we een drinkchocolade die aansluit en waarmee je je gasten kunt verwennen met de bijbehorende machine en porselein. Ook drinkchocolade sticks kan een uitkomst zijn en in een verrassende smaak zoals bijvoorbeeld witte chocolade.

Een hot topic van dit moment is duurzaamheid. Voor ons is dit een heel belangrijk onderwerp. Het laatste nieuws op het gebied van duurzame koffie, thee en drinkchocolade, reusable cups, verpakkingen, herkomst en duurzame machines zijn te verkrijgen in onze stand.

Wat maakt koffie "goede koffie"?

Koffie gemaakt van de beste bonen, geschikt voor verschillende machines en een kwalitatief randassortiment. Wij bieden bonen, filterkoffie en capsules aan en ondersteunen onze klanten met koffiemenukaarten, trainingen en denken mee met de presentatie. Kijk ook op de website van Alfredo Espresso voor meer informatie.