Fast Casual Inspiratie Start-ups en Innovatie

NIEUW van Dero Foods: hartig brood & snacks

Aangeboden door: Dero Foods
dinsdag, 20 december 2022

Na het succes van onze mini Ham & Kaas Kroon introduceren we in september maar liefst 4 nieuwe hartige producten!...

Na het succes van onze mini Ham & Kaas Kroon introduceren we in september maar liefst 4 nieuwe hartige producten!

In dezelfde lijn als de mini Ham & Kaas Kroon is er de mini Pizza Pepperoni Kroon. Een heerlijk bladerdeegkroontje met een pizza-pepperoni vulling. Het luchtige bladerdeeg is gemaakt met margarine in plaats van boter, hierdoor blijven de kroontjes extra lang krokant, zijn ze minder vet en proef je de vulling veel beter! De mini kroontjes zijn geweldig op het buffet of bij de High Tea.

Daarnaast introduceren we twee fantastische nieuwe focaccia’s, de Focaccia Pepperoni & Kaas en Focaccia Kip & Jalapeño. Lekker als lunch, makkelijk om mee te nemen en heerlijk als snack onderweg.

Tot slot is er de Hartige Scone Zoete Paprika, een mooie toevoeging voor de High Tea. De hartige scone is gemaakt van smeuïg deeg en gevuld met rode, groene en gele zoete paprika. Hij is los te gebruiken, maar ook erg lekker gevuld als sandwich. Naast de High Tea is hij heerlijk bij de soep of in een broodmandje.

Al deze nieuwe producten zijn geweldig van smaak en zeer eenvoudig in gebruik. Samen met de mini quiches vormen ze ook een heerlijke borrelplank!

Kom deze heerlijke producten proeven op stand 12.110!