Meld je aan voor het gratis Pizza Forum-webinar

Aangeboden door: AKE Ideal NordCap
woensdag, 28 april 2021

Meld je aan voor het online webinar via deze link Wil je deelnemen aan dit Pizza Forum Moretti Forni op 10 mei? Meld je dan hier aan: https://ake-ideal-nordcap-b-v.webinargeek.com/leer-in-90-minuten-alles-over-pizza-bakken#system-requirements-modal

Ake Ideal Nordcap biedt op 10 mei 2021 om 9:30 uur het gratis Pizza Forum aan. Tijdens dit webinar leren ondernemers hoe waardevol pizza’s zijn voor hun bedrijfsconcept. Ze krijgen de laatste trends op pizzagebied voorgeschoteld en ontvangen praktische tips over het gebruik van ovens en het bakproces.

De gezonde pizza is dé trend van dit moment in de foodbranche. Door hierop in te spelen, voed je de vraag van consumenten naar verantwoorde pizza’s. Om horecabedrijven, (pizza)bakkers en eigenaren met een pizzeria kennis te laten maken met deze foodtrend en de mogelijkheden op apparatuurgebied, organiseert Ake Ideal Nordcap namens Moretti Forni 4 keer per jaar een Pizza Forum.

“Na dit forum weet je direct hoe waardevol pizza’s zijn op jouw menukaart”, vertelt Joshua Winnen van Ake Ideal Nordcap. In verband met de coronamaatregelen vindt dit Pizza Forum dit jaar online plaats. Ake Ideal Nordcap is de importeur van de pizzaovens van Moretti Forni in Nederland.

Potentie van pizzaconcepten

De host van het Pizza Forum is Simon Giaccotto. Hij is pizza-expert, auteur van Pizzabijbel en eigenaar van Viva La Pizza in Apeldoorn. Hij vertelt alvast:

“Steeds meer gasten en restauranthouders zijn zich ervan bewust dat ze een goede pizza willen. Pizza is een soort ‘way of life’ geworden. De potentie van pizzaconcepten is enorm.”

Programma Pizza Forum

Tijdens het 90 minuten durende forum staat het volgende op het programma:

✔ De heetste pizzatrends in Italië.

✔ Welke type oven sluit aan bij de Romaanse en de Napolitaanse pizza.

✔ Hoe maak je verschillende soorten pizzabodems ook met hoge hydratatie

✔ Welke valkuilen zijn er bij het selecteren van een oven voor jouw pizzaconcept.

✔ Welke voordelen heeft een elektrische oven ten opzichte van een houtoven.

Meld je aan voor het online webinar via deze link

Wil je deelnemen aan dit Pizza Forum Moretti Forni op 10 mei? Meld je dan hier aan:

https://ake-ideal-nordcap-b-v.webinargeek.com/leer-in-90-minuten-alles-over-pizza-bakken#system-requirements-modal

Online webinar “Pizza Forum” Moretti Forni is mede tot stand gekomen door: HANOS en Van Gestel Grootkeukentechniek.