Lancering Live en Virtueel event: ‘HORECAVA Limited’

Aangeboden door: Horecava
maandag, 19 oktober 2020

Meer dan ooit hebben horecaondernemers elkaar en hun leveranciers nodig om deze moeilijke tijden te doorstaan. Daarom introduceert Horecava eenmalig een speciale, kleinschalige editie: Horecava Limited.

Het hart van het nieuwe evenement is het theater waar trends en oplossingen voor de horeca samenkomen. Daaromheen staan tastings, merk- en productpresentaties en fysieke ontmoetingen centraal.
Met Horecava Limited verstevigen horecaondernemers hun kansen op een toekomst. Wie het event niet live kan bijwonen vanwege het selectieve uitnodigingsbeleid, kan Horecava Limited virtueel bezoeken op het platform horecava.nl. Horecava Limited vindt plaats van 11 tot en met 14 januari in RAI Amsterdam.

Ingrediënten nieuw concept

Horecava Limited richt zich sterk op het verbinden van bezoekers onderling en met de aanwezige bedrijven, in een veilige en gastvrije setting. Zes zones bieden een mix van experts, collega’s, bedrijven, innovaties, kookdemo’s, proeverijen en trends.

  • Het Podium is het hoofdtheater waar bijzondere horecaontwikkelingen en prominente sprekers in de schijnwerpers staan. Ook online bezoekers doen actief mee. Eén van de onderdelen is ‘De Horecawereld draait door’, georganiseerd samen met HotelloTOP. CEO’s uit de foodservice en prominente ondernemers praten over de toekomst van de hospitality industrie.
  • Aan Tafel laat bezoekers kennis maken met nieuwe smaken en foodtrends. Na aanmelding schuiven bezoekers letterlijk aan lange tafels aan met uitzicht op de dynamische keuken. De menukaart biedt proeverijen voor zowel fine dining als casual horeca.
  • De Food Court toont nieuwe eet- en drinkconcepten met veel aandacht voor lokale en kleinere leveranciers.
  • De Lounge is de plek om elkaar fysiek te ontmoeten. Omringd door een smeltkroes van verrassende startups én shop in shop concepten.
  • De Business laat een selecte groep bedrijven producten en diensten presenteren vanuit een eigen stand.
  • De Expert is het theater waar bedrijven in de vorm van masterclasses oplossingen voor de uitdagingen van vandaag bieden.

Carlijn Groen, Director Food Horecava: “We horen van zowel leveranciers als horecaondernemers dat er veel behoefte is aan het uitwisselen van ervaringen en kennis, juist nu. Ze zitten te springen om inspiratie om hun business toekomstbestendig te maken. Als Horecava ondersteunen we hen daar graag bij. Echter, het grootschalige karakter van de Horecava is in de huidige Covid-pandemie niet passend. Daarom introduceren we dit concept, waarin de belangrijkste decision makers uit de branche veilig en gastvrij elkaar kunnen ontmoeten.“

Horecava 365

Het virtuele deel van Horecava Limited krijgt onderdak op horecava.nl. Na registratie is door alle professionals uit de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen, toegang te krijgen tot het theaterprogramma, de kookdemonstraties en masterclasses. Het nieuwe virtuele deel maakt horecava.nl nog relevanter als platform voor de branche. De komst van het uitgebreide leveranciers- en productenoverzicht deze zomer was daar de eerste aanzet toe.

Deelname fysiek en virtueel

Bedrijven kunnen zich op het event presenteren bij De Food Court, Aan Tafel, De Business en De Expert. Met het coronaprotocol draagt RAI Amsterdam zorg voor een veilige beursdeelname. Voor wie kiest voor digitale aanwezigheid zijn er vele mogelijkheden op horecava.nl. Fysiek bezoek is alleen mogelijk op uitnodiging.