Donatie zorgt voor onvergetelijke sportdag

Aangeboden door: Horecava
maandag, 6 september 2021

Op 7 oktober vindt weer de fameuze Sportdag van de Regenboog Groep plaats. Op deze dag kunnen kwetsbare Amsterdammers even de zorgen van alledag vergeten en zich uitleven op een sportieve manier. Maar van sporten krijg je trek en het maakt je dorstig, dus zoeken ze nog donateurs. Dus heb jij nog iets over dat kan bijdragen aan een gezond ontbijt, vullende lunch en iets om de dorst te stillen?

De jaarlijkse sportdag die dit jaar eindelijk weer plaatsvindt is een echt uitje voor de mensen. Een dag om even de zorgen te vergeten en te genieten van sport, spel en sociale activiteiten. Voetbalvereniging SDZ stelt hun voetbalvelden beschikbaar en het beloofd een groot spektakel te worden met 200 sporters. Voetballende daklozen, tackelende hulpverleners, lachende kinderen en hopelijk genoeg eten en drinken voor iedereen.

Sportdag De regenboog groep

En voor het eten en drinken voor de deelnemers zoeken ze nog donateurs. Bedrijven of mensen die een steentje bij kunnen dragen in het verzorgen van:

–       Een lekker ontbijt en een voedzame lunch
–       Frisse en smakelijke drankjes en sappen
–       Mooie prijzen voor de deelnemers

Sportdag regenboog groep

Dus heb je nog iets over van een evenement dat toch niet doorging, eten of drinken dat niet meer verkocht wordt of wil je gewoon doneren? Neem dan contact op met Jola Gosen (jgosen@deregenboog.org). Zij komt heel graag in contact met mogelijke donateurs. Helpt jouw organisatie mee met een onvergetelijke sportdag voor de Regenboog Groep?

De Regenboog Groep

De Regenboog Groep staat voor mensen in (sociale) armoede en probeert hen een waardig bestaan te bieden. Ze helpen kwetsbare Amsterdammers (daklozen, vluchtelingen, (ex)-drugsverslaafden, eenzame mensen (ook kinderen), mensen met financiële problemen, LHBT’ers en LHBT-vluchtelingen, mensen met psychische klachten, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en slachtoffers van mensenhandel) door middel van verschillende initiatieven. Denk hierbij aan buurt- en inloophuizen, buddyprogramma en leerwerkbedrijven. Ze brengen mensen samen en helpen hen hun weg (weer)n te vinden in de maatschappij.

Winnaars sportdag regenboog groep