Horecavateam in beeld: Astrid den Dunnen- Schuringa

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 21 januari 2021

Maak door middel van dit wekelijkse item, kennis met de gezichten achter Horecava. Wie zijn wij en waar houden wij ons mee bezig voor aankomende beurs? Een klein kijkje achter de schermen, met deze week als laatst in beeld: Astrid den Dunnen- Schuringa

“Waar ik het meest naar uitkijk? Horecava Limited op 1 februari! Ik heb ontzettend veel zin om met alle partners en het team een geweldig online event neer te zetten waar wij met elkaar trots op mogen zijn” zegt Astrid trots.

“We gaan er echt voor met elkaar, dat kun je zien en dat is top!”

21 jaar geleden begon Astrid met haar werkzaamheden voor RAI Amsterdam. Een fantastisch bedrijf volgens haar met leuke mensen die hart voor het vak hebben. “Ik ben hier begonnen als office manager voor diverse beurstitels gaat zij verder, daarna een kort uitstapje gemaakt naar het online opzetten van de HISWA en uiteindelijk als Event Operations Manager aan de slag gegaan.

“In het jaar 2000 heb ik al een keer de Horecava mogen organiseren vanuit mijn huidige rol vertelt Astrid. Daarna ben ik overgestapt naar de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs. ”

Het Horecavateam

Sinds 1 oktober heeft Astrid zich weer volledig aangesloten bij het Horecavateam. Iets waar zij erg enthousiast over is. “Ook al is het een editie in een ander jasje, het gevoel is gelijk weer terug.” Het afgelopen jaar heeft Astrid van een afstandje met het team meegekeken en heeft zij gezien met hoeveel overgave en enthousiasme er iedere keer weer nieuwe plannen worden gemaakt. “We gaan er echt voor met elkaar, dat kun je zien en dat is top!”

Event & Online Operations Manager

Haar functie als Event Operations Manager is heel divers. “Het bedenken en uitvoeren van concepten daar komt het creatieve aspect bij naar voren wat ik leuk vind.” In feite verzorgt Astrid samen met haar collega Jacky de beurs van A tot Z. Momenteel is zij samen met haar bezig om de RAI studio’s straks optimaal in te zetten en te laten functioneren. Denk hierbij aan aankleding, maar ook techniek. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn zodat iedere partner en/of sprekers maximaal overkomen.

“Verder houd ik mij op hoofdniveau bezig met het overall overzicht m.b.t het event gaat Astrid verder. Ik sta in contact met alle afdelingen binnen RAI Amsterdam zodat iedereen straks weet wat van hem of haar verwacht wordt gedurende het evenement. Daarnaast ben ik bezig met het organiseren van een heel leuk event samen met LA Streetfood voor 1 februari a.s. ‘Hollands Best Delivery Chef’, een unieke race door Amsterdam waarbij verschillende maaltijden worden afgeleverd en getest op kwaliteit door een  jury onder leiding van Pierre Wind. Super tof om dit als live event in RAI Amsterdam op te nemen en te organiseren.”

“Ook al is het een editie in een ander jasje, het gevoel is gelijk weer terug.”

Horecava online

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Regelmatig brengt dit verschillende uitdagingen met zich mee, zo ook voor Astrid. Haar grootste uitdaging momenteel is het live event op een waardige manier online over te brengen zodat iedereen ook echt het Horecava gevoel beleefd. “Horecava staat voor een dag beleving, sfeer en waar je kennis kunt maken met nieuwe producten. Maar ook innovaties en huidige en nieuwe leveranciers kunt ontmoeten” vult Astrid aan.

Horecava Limited, de eerste virtuele editie van dit evenement is dan ook iets waar Astrid naar uitkijkt. “Ik heb ontzettend veel zin om met alle partners en het team een geweldig online event neer te zetten waar wij met elkaar trots op mogen zijn. Straks wanneer we over de beurs lopen tijdens Horecava 2022 kunnen we dan met elkaar terugkijken en zeggen dat hebben we toen toch maar mooi gedaan met elkaar”!

Wil je kennismaken met de andere collega’s van Astrid binnen het Horecavateam, lees dan het artikel terug met JackyDemi, Eva, Noortje of Florentine.