Tech en Dienstverlening Horecaondernemer

Hoe veilig is jouw zaak?

Aangeboden door: Gastvrijheidscoach
maandag, 17 oktober 2022

Veiligheid is het eerste punt waarop bedrijven bezuinigen Edusafe is het bedrijf voor veiligheid!  Edusafe Trainingen en Opleidingen richt zich hoofdzakelijk op de bedrijfsveiligheid binnen (horeca) bedrijven.


Edusafe is het bedrijf voor veiligheid! 

Edusafe Trainingen en Opleidingen richt zich hoofdzakelijk op de bedrijfsveiligheid binnen (horeca) bedrijven. John Korving heeft dit bedrijf in 2019 overgenomen gezamenlijk met zijn compagnon Ricardo Castejon. Ze hebben dit overgenomen omdat ze veiligheid belangrijk vinden en er nog te vaak op bezuinigd wordt. 

Een AED kost 1000 euro, dit is duur voor veel horecaondernemers, maar is een AED dan echt zo duur als je er een leven mee kan redden?

Edusafe heeft een groot klantenbestand, met gevarieerde bedrijven, grote hotelketens maar ook restaurants met maar 2 medewerkers. Een van hun grootste klanten is de Koninklijke Horeca Nederland (KHN), leden van KHN krijgen korting, middels deze samenwerking werft Edusafe veel nieuwe klanten. Maar wat maakt Edusafe nou zo speciaal?

Persoonlijke service

Maatwerk en flexibiliteit, twee woorden die veel betekenen binnen Edusafe. Ze hebben altijd eerst een intakegesprek met het bedrijf om de behoeftes vast te stellen. Deze zijn natuurlijk voor elk bedrijf anders. Daarna kiezen ze een instructeur die volgens hun het beste past bij de opdrachtgever. Deze instructeur krijgt focuspunten mee zodat hij of zij weet aan welk deel van de training meer aandacht besteed moet worden. Edusafe biedt de mogelijkheid om bij de klant op locatie of in hun eigen trainingscentrum trainingen te volgen. Dus, maatwerk en flexibiliteit, dat is wat je kan vinden bij Edusafe!

logo edusafe

Maurice Brancart, de General Manager van Golden Tulip deelt zijn ervaringen van de trainingen die zij hebben afgenomen bij Edusafe. Zijn personeel heeft meegedaan aan de BHV en ontruiming training. Het personeel bestond uit een diverse groep van jonge mensen die er werken als bijbaantje en ervaren medewerkers die al langere tijd bij het bedrijf werken. De training was ervaren als prettig en professioneel. Het viel op dat de trainers van Edusafe goed om wisten te gaan met de diversiteit van de groep en met iedereen verbinding maakte.

Persoonlijke en op maat gemaakte service, dat is waarom ik koos voor Edusafe. Daarnaast kon ik altijd om advies vragen over veiligheid binnen mijn bedrijf. Edusafe is echt een aanrader! – Maurice Brancart

Samenwerking Edusafe en Gastvrijheidscoach

Edusafe hecht veel waarde aan partnerships, ze gaan dan ook graag langdurige relaties aan met andere bedrijven.

Niet iets beloven wat je niet kan doen, gewoon aanpakken

Edusafe en de Gastvrijheidscoach gaan ook samen een partnership aan. Waarom? Beide bedrijven focussen op maatwerk en het beste leveren voor de klant & gast. Dat is waarom ze zo goed bij elkaar passen. Gezamenlijk maken ze horecabedrijven niet alleen gastvrijer, maar ook veiliger.

Hoe maak je je bedrijf veilig?

Ben jij horecaondernemer? Zo ja, heb jij al een risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E)? Wist je dat wanneer je dit niet hebt en er gebeurd iets met een personeelslid onder werktijd, de eerste € 25.000 voor jou zijn? Ja, zelf schrok ik ook van dit bedrag.

Veel bedrijven hebben dit niet, en om de veiligheid het beste te kunnen waarborgen is dit wel nodig. Daarom raad John sterk aan dit te gaan doen. Een risico-inventarisatie is eigenlijk een nulmeting van alle bedrijfsspecifieke risico’s. Inbegrepen bij de RI&E hoort ook een plan van aanpak waarin aangegeven wordt hoe het bedrijf deze risico’s gaat afdekken. Dit is verplicht voor bedrijven met meer dan een medewerker. Na deze RI&E is het belangrijk om een BHV organisatie op te richten en personeel tot Bhv’ers op te leiden. Edusafe verzorgt dit soort trainingen en zorgt ervoor dat elke deelnemer zeker in zijn of haar schoenen staat om BHV-gerelateerde handelingen uit te voeren, mocht het zo ver komen.

Dus, wacht niet langer, en maak je bedrijf veiliger, voor jezelf, je medewerkers en je gasten!

 

Logo gastvrijheidscoach, https://www.gastvrijheidscoach.nl


https://www.gastvrijheidscoach.nl