Hoe serveer je..

Aangeboden door: Horecava
zondag, 27 juni 2021

Hoe serveer je....Is jouw kans om andere horeca professionals te inspireren met een product waar jij alles van weet. Werk jij met een product dat meer aandacht verdient? Laat weten hoe jij een nieuw, bijzonder of trendproduct gebruikt in jouw keuken of bar en wie weet plaatsen we jouw inzending op Horecava.nl, onze nieuwsbrief en onze social media kanalen.

Hoe mooi is het om jouw ervaring, kennis en kunde te delen met andere horeca professionals? Heel mooi dachten wij, en met zoveel mooie producten, kennis en creatieven in de branche is het belangrijk om een podium te bieden.

Dus weet jij alles over tarwegras en maak je daar niet alleen de heerlijkste gerechten mee, maar verwerk je dit ook in unieke cocktails? Maak je met spareribs niet alleen de heerlijkste hoofdgerechten maar weet je dit ook nog eens subliem te gebruiken in een nagerecht? Of heb je een ander product waar je alle kanten mee op kunt? Laat het ons weten!

Vanaf nu is het mogelijk om meegenomen te worden in de nieuwsbrief van Horecava A.K.A de Scoops, zodat jij een voorbeeld bent en anderen inspireert!

Voel jij je geïnspireerd om jouw kennis en voorbeelden te delen? Dat kan via de volgende stappen:

  • Beschrijf 3 manieren hoe je product X kunt gebruiken en waarom dit interessant is (denk aan een gerecht, in dranken, als garnering, unieke gastbeleving etc.)
  • Voeg bij elke beschrijving een mooie afbeelding toe (geen logo’s in de afbeeldingen, landscape formaat, liefst 1200×800 pixels en 72 dpi)
  • Maak het artikel niet langer dan 400-600 woorden.

Zien we jouw top 3 binnenkort terug in Scoops?

Ja, ik doe mee aan Hoe serveer je...