Haal meer rendement uit koffie & thee

Aangeboden door: Xandrion
dinsdag, 26 januari 2021

Vanaf 2004 is Jacobs Douwe Egberts dé Xandrion leverancier van koffie, koffiezetsystemen en thee. Inmiddels bieden al bijna 700 Xandrion...

Vanaf 2004 is Jacobs Douwe EgbertsXandrion leverancier van koffie, koffiezetsystemen en thee. Inmiddels bieden al bijna 700 Xandrion deelnemers hun gasten de warme specialiteiten van Jacobs Douwe Egberts.

Uw koffie- én theeprofessional

Door eeuwenlange ervaring in melangeren weten ze bij Jacobs Douwe Egberts wat goede koffie is. De zoektocht naar de koffiebonen van de beste kwaliteit is de expertise van onze koffiemeesters. Zij selecteren koffiebonen op basis van kwaliteit, geur en smaak. Alleen de allerbeste bonen krijgen de karakteristieke branding. Het assortiment bestaat uit diverse zetsystemen met ieder een bijpassende koffiesoort. Naast het merk Douwe Egberts behoren ook merken als Laurentis, Piazza D’Oro en L’OR tot het merkenportfolio.

Naast een breed assortiment koffie denken ze bij Jacobs Douwe Egberts ook aan theeliefhebbers. Al sinds 1753 maakt Pickwick de lekkerste melanges en inmiddels is Pickwick hét Nederlandse theemerk met de hoogste merkbekendheid*. Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk-en leefomstandigheden van de mensen die wereldwijd in de theeproductie werken. Binnen het assortiment vallen 21 theesmaken, inclusief 6 Fairtrade blends.

Haal meer rendement uit uw kopjes koffie en thee

Voor goede koffie en thee komen gasten graag terug. De gastvrijheid binnen horeca, gecombineerd met een perfecte kop koffie of thee maakt het verschil. Douwe Egberts denkt graag met u mee om samen het beste uit uw koffie- en theevoorziening te halen. Via het raamcontract van Xandrion met Jacobs Douwe Egberts profiteert u direct van scherpe condities waardoor de eerste stap in het verhogen van uw rendement op koffie en thee is gemaakt. Daarnaast helpt Douwe Egberts u graag met persoonlijk advies over het assortiment, de aankleding en menusamenstelling. Ook bieden zij u online inspiratie en recepten voor koffiespecials exclusief voor de horeca, ook in te zetten voor koffie To Go!

Ook uw rendement op koffie en thee verhogen?

Neem contact op met Xandrion. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.

 

*100% onder Nederlandse theedrinkers