Personeel Beursnieuws

Gastvrijheidscoach op de PersoneelsHUB!

Aangeboden door: Gastvrijheidscoach
woensdag, 4 januari 2023

De horeca-industrie staat voor diverse uitdagingen op het gebied van personeelsbeleid, zoals het aantrekken en behouden van medewerkers en het inspelen op de schaarste van de arbeidsmarkt dat effect heeft op alle sectoren. De PersoneelsHUB speelt in op al deze vraagstukken en biedt passende oplossingen. Diverse thema’s zullen aan bod komen, zoals het selecteren van medewerkers, werk en welzijn, aangepaste arbeidsvoorwaarden, medewerkers binding, sociaal verantwoord ondernemen, inclusiviteit en de inzet van technologie en slimme oplossingen voor meer efficiëntie.

Wat is de PersoneelsHUB nou eigenlijk?

De PersoneelsHUB is interactief en je vindt er alles met betrekking tot personeel. Het is een plein binnen Horecava waar verschillende bedrijven jou kunnen helpen met vacatures maken, personeel selecteren en binden.

Er zijn diverse voordelen en kansen voor ondernemers die deelnemen aan de PersoneelsHUB. Zo kunnen zij bijvoorbeeld inspiratie opdoen door langs te komen bij Gastvrijheidscoach en te horen over het pakket “horecamanager 2.0” en leren van elkaars ervaringen op het gebied van personeelsbeleid en -werving. Dit kan zorgen voor een efficiëntere en effectievere manier van werken, wat kan bijdragen aan het behoud en het aantrekken van medewerkers.

De PersoneelsHUB biedt ook de kans om in contact te komen met potentiële werknemers en om samen te werken met andere bedrijven uit de horeca-industrie. Dit kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en kansen voor groei en ontwikkeling.

Wij zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat wij, de Gastvrijheidscoach, er ook zijn! Het trainen van uw medewerkers is natuurlijk een van de  belangrijkste dingen die je kan doen om jouw medewerkers te behouden. Tijdens HORECAVA denken wij graag met je mee om jouw problemen te tackelen. Daarnaast hebben we een leuke interactieve quiz waarin er op een speelse manier meer informatie verstrekt wordt over coaching en training van jouw medewerkers!

Wij als de Gastvrijheidscoach dragen graag bij aan de PersoneelsHUB door het bieden van advies en begeleiding op het gebied van gastvrijheid en personeelsbeleid. Dit kan ondernemers helpen om hun bedrijf te versterken en te verbeteren, wat weer kan bijdragen aan het behoud en het aantrekken van medewerkers.

Daarnaast gaan we tijdens HORECAVA ook nieuwe trainingspakketten aankondigen… Bent u al benieuwd? Zoek ons op in hal 6!

 

 

Waarom moet jij erbij zijn?

Één van de belangrijkste manieren om medewerkers te behouden, binden en boeien, is door in te zetten op medewerkersontwikkeling. Dit kan door middel van trainingen, workshops en opleidingen. Medewerkers kunnen zich dan ontwikkelen en nieuwe vaardigheden en kennis opdoen. Dit kan ervoor zorgen dat zij meer gemotiveerd en tevreden zijn over hun werk, wat kan leiden tot langere werkrelaties en een lager verloop van medewerkers. Dit is toch precies wat we allemaal willen?

Wij hebben meerdere handvatten om medewerkers ontwikkeling te stimuleren. Hieronder geven wij alvast vijf tips voor ondernemers die interesse hebben in het behouden, binden, en boeien van hun medewerkers:

  •     Maak duidelijk wat de doelen en ambities van het bedrijf zijn, zodat medewerkers weten wat ze kunnen verwachten en  wat er van hen verwacht wordt.
  •     Bied regelmatig trainingen en workshops aan, zodat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunnen opdoen.
  •     Investeer in de persoonlijke ontwikkeling van de leiders in je team zodat zij niet alleen langer blijven, maar ook de medewerkers stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.
  •     Geef medewerkers de mogelijkheid om doorgroeimogelijkheden te verkennen en te ontdekken wat bij hen past, zodat zij gemotiveerd blijven om bij het bedrijf te blijven werken.
  •     Maak gebruik van feedback van medewerkers, zodat zij weten wat er goed gaat en wat beter kan, en zodat zij zich gehoord en erkend voelen.

Dus, wil je jouw medewerkers behouden en daarbij de gastvrijheid tot een nieuw level brengen? Kom dan naar HORECAVA 2023 en ontvang meer tips en tricks om 2023 jouw jaar te maken!

 

Logo gastvrijheidscoach, https://www.gastvrijheidscoach.nl

https://www.gastvrijheidscoach.nl/