Fuze Tea: de Perfect Serve van échte thee

Aangeboden door: Horecava
maandag, 4 januari 2021

Gasten zijn op zoek naar innovatieve smaken en natuurlijkheid en zijn bereidt tot 15,2% meer te betalen voor een perfect geserveerd drankje. Ondernemers die vier smaken Fuze Tea voeren, hebben dan ook tot 33% meer omzet.

Fuze Tea wordt inmiddels al in meer dan 25.000 zaken verkocht en heeft zelfs in 2020 wederom groei laten zien. Fuze Tea biedt innovatieve flavours, die nóg harder groeien dan het merk totaal. Het is dan ook het eerste grote icetea merk gemaakt van échte thee en dat proef je.

Benieuwd wat ondernemers zeiden over Fuze Tea toen zij het leerden kennen?

En hoe serveer je nou zo’n heerlijke Fuze Tea? Een perfect serve begint met het speciale Fuze Tea glas, goed gevuld met ijs. Dit premium glas is stapelbaar, heeft een inkeping om het makkelijk in de hand te houden en heeft de perfecte maat voor een glazen flesje.

Vul het aan met een garnering van een partje citroen en een takje munt. Sla de munt even op de achterkant van je hand om de smaken goed vrij te laten komen. Of varieer eens met een partje sinaasappel. Voeg de speciale Fuze Tea stirrer toe aan het glas, zodat de gast naar wens kan roeren, of de garnering wat kan stampen. Deze is van roestvrijstaal, wel zo duurzaam!

Tot slot vul je het glas met een heerlijke smaak Fuze Tea, bijvoorbeeld de groene thee met Mango Kamille of de zwarte thee met Perzik Hibiscus. En het mooiste? Een gast is dus bereid tot 15,2% meer te betalen voor een perfect geserveerd drankje zoals dit.

Nog meer leren dan alleen de Perfect Serve? Om jou te helpen jouw personeel extra te trainen hebben wij het platform Snelle Skills opgericht. Hier leer je, gratis en in korte trainingen, álles van de basics in gastvrijheid tot het maken van de lekkerste cocktails.

Fuze Tea Logo Horecava