Personeel Social Media

De social media succesformule van Lekker Sociaal Media

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 12 juli 2023

Als specialisten in horeca marketing vult Lekker Sociaal Media jou aan. Zij helpen hotels, restaurants, cafes of cateringbedrijven ontdekt te worden door nieuw publiek en zorgen ervoor dat jij top of mind blijft bij gasten, zodat ze vaker bij je binnenstappen.

Lekker Sociaal Media is hét social media bureau voor horeca in Nederland en Vlaanderen voor horecaondernemers die social media graag zelf of samen met het team willen doen in zo min mogelijk tijd.

Met de begeleiding van onze social media specialisten kan ieder horecabedrijf meer volgers, meer gasten en leuk personeel aantrekken via social media in maar 15 minuten per dag. Een duur social media bureau is niet meer nodig.

Lekker Sociaal Media is er om jou als horecaondernemer te helpen de kansen van social media te benutten. Dat doen we in samenwerking met Horecava en via ons social media marketingprogramma Lekker Gastvrij Online.

Lekker Gastvrij Online

Met onze leuke social media cursussen, handige templates en persoonlijke social media adviezen helpen we horecaondernemers en hun teams via een simpele social media strategie op te vallen in de buurt.

Onze kennis komt niet uit de lucht vallen. Onze specialisten hebben in 2016 Waar Nederland Eet opgericht: met 100.000 Instagramvolgers ondertussen de grootste eetclub van Nederland.

Sinds 2019 zetten we onze kennis in om via simpele en hartverwarmende social media strategieën horecaondernemers te helpen bekend te worden in de buurt, gasten te motiveren binnen te stappen en leuk personeel aan te trekken.

Wil je social media ook graag zelf doen, of uitbesteden aan iemand in je team? Maar heb je niet de tijd om zelf uit te vinden wat voor jouw café-restaurant goed werkt op social media? Meld je dan aan voor de gratis proefweek voor Lekker Gastvrij Online en ontdek hoe wij je daarbij kunnen helpen!

Personeelstekort? Jouw personeel vind je via social media!

Artikelen geschreven door Lekker Sociaal Media