Checklist Hygiëne Horeca

Aangeboden door: Essity Nederland
woensdag, 27 januari 2021

De gevolgen van COVID-19 zijn ongekend voor restaurantmanagers. Voedselveiligheid, de nieuwe hygiënenorm en nieuwe, creatieve manieren van werken zijn topprioriteit. Tork helpt u om de heropening van restaurants en cafés veilig te verlopen, zodra het weer kan.

De gevolgen van COVID-19 zijn ongekend voor restaurantmanagers. Voedselveiligheid, de nieuwe hygiënenorm en nieuwe, creatieve manieren van werken zijn topprioriteit. Onze Tork wereldwijde hygiëne-experts hebben rapporten opgesteld met tips en tricks om je te ondersteunen bij het voldoen aan de nieuwe hygiënenorm. Denk aan checklists, bestickering en meer. Samen zorgen we ervoor dat hygiëne wordt gewaarborgd.

Download onze rapporten om veilige ervaringen te creëren in restaurants

De twee rapporten van Tork gaan in op belangrijke uitdagingen die zijn ontstaan door gedragsveranderingen en nieuwe behoeftes van gasten door Covid-19. Een van de rapporten gaat dieper in op efficiënte restaurantbediening waar veiligheid en hygiëne centraal staan. Het andere rapport helpt restaurants met handige tips voor afhaalmogelijkheden. Het is bij heropening noodzakelijk voor restaurants om in te spelen op de nieuwe wensen en behoeften van de gasten.

Klik hier voor meer informatie en om de rapporten gratis te downloaden.

Training Hygiëne in Foodservice

In de rapporten komen ook allerlei andere praktische tips aan bod. Van de beste zeep en handdesinfectiemiddelen tot het belang van het goed drogen van handen voor personeel. Tijdens Horecava Limited gaat Carolyn Berland, Senior Scientist & Brand Innovation Manager voor Tork, dieper in op hygiënepraktijken voor foodservicebedrijven. Tijdens de presentatie geeft zij o.a. antwoordt op de vragen: Wat is de beste manier om virussen van handen en oppervlakken te verwijderen? Wat is het verschil tussen reinigen, desinfecteren en ontsmetten? Bekijk de training:

Registeer vandaag en pak je voordeel

Tork helpt restaurants en cafés om aan de hoge verwachtingen van gasten te voldoen en- te overtreffen op het gebied van keuken-, toilethygiëne en servetten. Pak je voordeel en neem vandaag contact op met Essity via het contactformulier of zie de laatste pagina van deze PDF.

Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.
Doe mee Pak 20% extra korting!