Bent u klaar voor de heropening? Ecolab ondersteunt u graag!

Aangeboden door: Ecolab Nederland
donderdag, 22 april 2021

Heeft u de juiste reinigings- en desinfectiemiddelen in huis en bent u bekend met de juiste inwerktijd van deze middelen? Ecolab kan u ondersteunen met het opstellen van hygiëneplannen, training, persoonlijke service en nog veel, veel meer!

28 april mag het weer !

Als horecaondernemer kunt u natuurlijk niet wachten om op 28 april uw terras te heropenen en uw gasten te ontvangen.

Maar heeft u de juiste reinigings- en desinfectiemiddelen in huis en bent u bekend met de juiste inwerktijd van deze middelen? Effectieve handhygiëne en oppervlaktereiniging zijn cruciaal in het voorkomen van de verspreiding van een virusinfectie. Om uw medewerkers veilig te laten werken en uw gasten veilig te ontvangen moet u over de juiste middelen en procedures  beschikken. Ecolab helpt u hier graag bij.

Om zeker te zijn van uw zaak kunt u gebruik maken van de Gratis hygiëne check van Ecolab. Via een 360 graden hygiëne check constateren we gezamenlijk mogelijke verbeterpunten, zodat uw onderneming voldoet aan de nieuwe Hygiënecode!

Daarnaast kan Ecolab u ondersteunen met het opstellen van hygiëneplannen, training van uw medewerkers, persoonlijke service en nog veel, veel meer! Klik op onderstaande link om te zien wat Ecolab nu voor u kan betekenen:

Ecolab Heropening Acties!

Mocht u interesse of vragen hebben, neem dan contact op met onze Ecolab klantenservice via 071- 524 1200 of nlcustomerservices@ecolab.com.

Wij staan u graag te woord!