Topchef Ron Blaauw te zien in nieuw RTL-programma Snackmasters

Aangeboden door: ANP
dinsdag, 13 april 2021

De Nederlandse chef-koks Ron Blaauw, Hans van Wolde en Margo Reuten zijn te zien in het nieuwe RTL 4-programma Snackmasters.

De Nederlandse chef-koks Ron Blaauw, Hans van Wolde en Margo Reuten zijn te zien in het nieuwe RTL 4-programma Snackmasters.

In deze afvalrace nemen acht chefs het tegen elkaar op om een “iconische snack” zo goed mogelijk na te maken.

Vanuit hun eigen restaurantkeuken doen de chefs onder tijdsdruk een poging om zoete of hartige snacks zoals een Sultana of Hamka’s zo identiek mogelijk na te bootsen. De makers van de originele snacks bepalen wie doorgaat en wie er afvalt. Degene van wie de smaak van de snack het dichtst in de buurt van het origineel komt, gaat door naar de volgende ronde.

Snackfabriek

Het programma wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en televisiekok Miljuschka Witzenhausen. Martijn gaat langs bij de chefs in hun restaurants en Miljuschka neemt de kijker mee naar de fabriek waar de originele snacks worden geproduceerd.

Naast de genoemde chef-koks doen ook Bobby Rust, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits mee. Het programma wordt vanaf 27 april wekelijks uitgezonden.