Koude Dranken Tech en Dienstverlening Duurzaamheid

Mini biertankwagen bevoorraadt horeca

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 28 januari 2022

De horeca in Nederland heeft zijn deuren weer geopend en moet daarom bevoorraad worden met voldoende drank. Heineken heeft in samenwerking met Duotank en Top Systems een unieke elektrische mini biertankwagen ontwikkeld waarmee de horeca in de binnenstad van Amsterdam duurzaam en geluidloos van bier gaat wordt voorzien. 

Wat maakt de elektrische mini bierwagen zó uniek?

Met de allereerste 100% elektrische mini biertankwagens ter wereld bevoorraadt de bierwagen Heineken cafés en restaurants in de Amsterdamse binnenstad op een duurzame manier. De bierwagen sluit perfect aan bij het nieuwe beleid van de gemeente Amsterdam. Het beleid streeft ernaar om zwaar en vervuilend verkeer in de binnenstad te weren.

De smaakt lijdt er niet onder. De biertank wordt direct gevuld bij de brouwerij, wat resultaat in een betere smaak. In de plaats van CO2 wordt perslucht gebruikt bij het tapproces. De fijne aroma’s van het bier blijven hierdoor bewaard.

Daarnaast is de elektrische mini biertankwagen fluisterstil met als voordeel dat je muziek en gezelligheid hoort in plaats van motorgeronk, niet geheel onbelangrijk toch?

De elektrische mini biertankwagen

De Elektrische mini biertankwagen; een samenwerking tussen Heineken, Duotank en Top Systems