Fast Casual Terras

365 dagen terras mét ultiem comfort

Aangeboden door: Harol België NV
woensdag, 7 december 2022

Door middel van de terrasoplossingen van Harol kun je je terras het hele jaar door gebruiken en hierdoor je zomerperiode verlengen en de winterperiode verkorten.

Profiteer optimaal van je terrasruimte met Harol

Meerwaarde
Harol heeft diverse horeca-oplossingen waarmee je niet alleen het buitenseizoen verlengt, maar een echte meerwaarde kunt creëren voor jouw horecazaak. De functie van een overdekt terras is van groot belang. Harol-oplossingen voor de horeca zorgen ervoor dat je meer capaciteit en dus winst uit de buitenomgeving kunt halen. Maar dat niet alleen: mooie oplossingen voor het terras kunnen de uitstraling van je horecazaak ook echt verbeteren. Denk aan lamellendaken die volledig open en dicht kunnen, schuifwanden en zonwering, allemaal op maat gemaakt. Harol Leisure Concept biedt unieke, kwaliteitsvolle oplossingen voor elk terras.

Zomer én winterproofterras
Met een uitgebreide collectie en diverse aanvullingen hierop biedt Harol de mogelijkheid om het terras stap voor stap verder uit te breiden. Begin bijvoorbeeld met verwarming en geïntegreerde ledverlichting voor een knusse sfeer. En breid het terras later verder uit met extra screens of glazen schuifwanden om buiten het comfort van binnen te bieden. Zo genieten je gasten 365 dagen van het terras, ook in de koude wintermaanden.

Benieuwd naar eerdere projecten die Harol heeft gerealiseerd voor horecazaken? Kom langs bij onze stand tijdens de Horecava. Je kunt ons vinden bij stand 01.248. Tot snel!