10 Diervriendelijke hotels

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 22 september 2020

Met miljoenen huisdieren in Nederland, is het altijd fijn als je jouw trouwe vriend mee mag nemen naar het hotel. Daarom zette we 10 diervriendelijke hotels voor je op een rij.

Er leven miljoenen huisdieren in Nederland en gemiddeld heeft 1 op de 5 huishoudens in een Hond. Een huisdier dat ook regelmatig mee gaat op vakantie. Maar als je dan zo een lekker weekendje weg of vakantie in het vooruitzicht hebt waar ga je dan heen met je viervoeter? Een diervriendelijk hotel is dan een mooie optie.

We hebben daarom 10 diervriendelijke hotels voor je op een rij gezet waar jij jouw huisdier gewoon mee mag nemen. Waar ze lekker in de buurt kunnen uitwaaien en waar het bakje water voor ze klaar staat. Van strand tot in de bossen, voor ieder wat wils.

10 diervriendelijke hotels | Horecava

Top 10 diervriendelijk hotels

  1. Hotel Resort Landgoed Westerlee, Oldambt (Groningen) Dit diervriendelijke hotel is gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. De vroegere schuur van de boerderij uit 1910 herbergt onder de karakteristieke balken schitterend ingerichte hotelkamers.
  2. Hotel Breeburg, Bergen. Dit gezellig familiehotel heeft een romantische knipoog. Met het Noordhollands Duinreservaat binnen 4.8 km een lekkere plek om samen met je hond uit te waaien.
  3. Postillion Hotel Deventer, Deventer. Verken vanaf de rand van Deventer de Hanzesteden of de omgeving van de Veluwe en de Achterhoek. En dwaal met je hond langs de oevers van de nabijgelegen IJssel
  4. Hotel het Witte Paard, Etten-leur. Een fijn familiehotel gelegen in het hartje van het oude centrum van Etten-Leur.
  5. Hotel Kasteel Coevorden, Coevorden. Het  diervriendelijke hotel ligt op nog geen 100 meter van het Kasteel in het oude graanpakhuis “De Vlijt” en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het honderdjarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel.
  6. Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd, Wijchen. Overnachten nabij Nijmegen aan de Maas.
  7. Hotel Buitenlust, Amerongen. Buitenlust is gevestigd in een monumentale boerderij die al stamt uit de vroege 19e eeuw en bestaat daardoor ook, uit vier verschillende ruimtes namelijk de Heerenkamer, de Roode Kamer, de Kleine Deel en de Grote Deel.
  8. Strandhotel Golfzang, Egmond aan zee. Lekker aan het strand met speciale kamers waar honden zijn toegestaan.
  9. Logis Hotel Epping, IJsselstein. Klein Diervriendelijk hotel in het centrum van IJsselstein.
  10. Hotel Mennorode, Elspeet. Dit bijzondere hotel is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond.

10 diervriendelijke hotels | Horecava