Start-upLAB

De wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen is continu in beweging. Het is voor ondernemers en leveranciers van groot belang in te spelen op het veranderende consumentengedrag en tegelijkertijd rekening houden met een duurzame inzet van mens, dier en milieu. In het Start-upLAB, onderdeel van het TrendLAB, staan tientallen bekende en onbekende start-ups die nieuwe initiatieven, producten en diensten presenteren. Van nieuwe smaken voor je vegan borrelgerechten tot slimme technologische oplossingen. Val van de ene innovatie in de andere op het Start-upLAB.

Start-upLAB

Het Start-upLAB is een playground waar 60 bekende en onbekende start- en scale-ups hun innovatie presenteren en pitchen. Nieuwe ondernemers op de markt en doorgewinterde foodservice professionals ontmoeten elkaar en voor beide is het Start-upLAB een podium voor vruchtbare samenwerkingen. Ontmoet beginnende ondernemers, test hun producten, win bedrijfsadvies in bij gevestigde partners en praat met elkaar over innovaties en nieuwe ideeën binnen de foodservicebranche. Door middel van ronde tafelsessies, workshops en challenges kom je tot nieuwe inzichten en ideeën binnen de bestaande industrie. Zo wordt de start-up community samengebracht met de industrie, wat kan leiden tot nieuwe ontwikkelingen, inzichten en oplossingen in de markt.

In het theater wordt een geselecteerd aantal pitches beoordeeld door een panel en kun jij als bezoekers je kennis verrijken. Er komt van alles aan bod, zoals ‘groene’ relatiegeschenken, kruidenthee die de natuur herstelt, plantaardige kazen en nog veel meer.

Start- en scale-ups op Horecava 2023

Ondertussen hebben verschillende start- en scale-ups zich al aangemeld voor het Start-upLAB:

 • Risottini
 • MamasChai B.V.
 • Kumasi Drinks
 • Yopla
 • Bikl
 • Mojo Maté
 • GoodFoods B.V.
 • Cheflabels
 • Lisa’s Choice
 • VIKI Food
 • Rival Foods

Jouw start- of scale-up ook op Horecava 2023?

Wil je jouw start- of scale-up laten zien aan de foodservice branche tijdens dé foodservice beurs van Nederland? Dit is de ideale kans om jouw product aan de branche te laten zien. Valideer je product tijdens de beurs of vind nieuwe partners, leveranciers, afnemers en investeerders tijdens Horecava 2023.

Nieuwsgierig? Mail Jeroen Dam!

"“Kleine start-ups die de kans krijgen zich te profileren, leuke en inspirerende initiatieven.”"
"“Goed om innovaties op deze manier een podium te geven.”"
"“Interessante innovaties, er wordt nagedacht over het inzichtelijk maken van foodwaste.”"
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!