Registreer je nu voor Horecava

9, 10, 11 en 12 januari 2023
RAI Amsterdam

Een kaartje voor Horecava kost € 55,-  Klik hier om je te registreren.

Veelgestelde vragen over registratie

Gratis toegang aanvragen

Horecava is de vakbeurs voor ondernemers, beslissers en professionals uit de foodservice branche. Voor hen is beursbezoek gratis. De mensen waarvan wij weten dat zij in de doelgroep zitten hebben een mail met een toegangscode gekregen. Heb je geen code ontvangen, maar val je wel binnen de doelgroep?
Dan kun je een gratis toegangscode aanvragen.

thema's horecava 2023

Alles voor, door en over de Horeca

Het aanbod in producten, diensten en concepten binnen de horeca is enorm breed. Daarom werkt Horecava vanuit acht thema’s, waarin bezoekers geïnspireerd worden door onderwerpen uit de branche, huidige trends en de laatste innovaties. Ook laten bedrijven zien wat zij voor de horeca kunnen doen op het gebied van duurzaamheid, gastvrijheid, dienstverlening en personeel.

Thema’s Horecava 2023
plattegrond Horecava 2023

Meer dan 20.000 meter aan Horeca inspiratie!

Op de 20.000 m² beursvloer dompel jij je onder in de nieuwste producten, diensten en concepten binnen de horecabranche. Bij de ruim 750 exposanten kun je terecht voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en buitenshuis slapen. De ideale plek voor netwerkmogelijkheden en om in één keer te zien wat de branche te bieden heeft.

Plattegrond
Programma Horecava 2023

Proeven, ontdekken, leren en netwerken

Naast een volle beursvloer met prachtige stands en exposanten die jou graag meenemen in hun verhaal, zijn er aanvullende activiteiten. Zo strijden tijdens Horecava chefs en topteams om prijzen zoals de HANOS Gouden Koksmuts en het beste foodservice bedrijf. Daarnaast is het theater gevuld met inspirerende sessies en vind je het TrendLAB en Start-upLAB.

Programma

Registreer je nu voor Horecava

9, 10, 11 en 12 januari 2023
RAI Amsterdam

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!