Eten met Nick logo
Fast Casual De Lekkerste Wedstrijden Beursnieuws

YouTuber Nick Toet in de jury tijdens NK Lekkerste Pannenkoek

Aangeboden door: Horecava
maandag, 5 december 2022

Nick Toet, bekend van het YouTube-kanaal Eten met Nick, zit komende januari in de jury van het NK Lekkerste Pannenkoek. De wedstrijd vindt plaats tijdens de Horecava 2023. Nick zal tijdens het proeven niet alleen letten op smaak.

Visserszoon en Hagenees Nick Toet ging na de koksopleiding en het Grafisch Lyceum Rotterdam aan de slag bij DumpertTV. In mei 2019 startte hij zijn eigen kookkanaal op YouTube: Eten met Nick. Met simpele, klassieke gerechten en recepten zonder poespas richt Nick zich vooral op jongere, minder ervaren thuiskoks. Inmiddels heeft Eten met Nick ruim 170.000 volgers en is er een kookboek met dezelfde titel.

Iets dikker dan een flensje

Nick, die verschillende pannenkoekvideo’s op zijn YouTube-kanaal heeft, kijkt uit naar het NK Lekkerste Pannenkoek. “Want een goede pannenkoek gaat er altijd wel in. Er zijn zo veel verschillende soorten en iedereen doet het op z’n eigen manier. Waar ik op ga letten tijdens de wedstrijd? Natuurlijk op smaak, en dat heeft vaak met de toppings te maken. Ik vind spek en kaas altijd lekker. En een pannenkoek zoals wij ‘m in Nederland eten, mag niet te dik zijn. Ik hou zelf van een pannenkoek die iets dikker is dan een flensje.”

Niet te snel omdraaien

Zijn tip voor de deelnemers is simpel maar daardoor niet minder belangrijk: “Heb geduld, draai je pannenkoek niet te snel om en laat je vooral niet afleiden tijdens de wedstrijd. Doe gewoon lekker je ding.”

Nick Toet

Inschrijven NK Lekkerste Pannenkoek

Het NK Lekkerste Pannenkoek, onderdeel van het NK De Lekkerste, vindt plaats tijdens de Horecava op donderdag 12 januari. Inschrijven voor deze en de andere zeven wedstrijden kan hier. Het NK De Lekkerste wordt georganiseerd door Stichting de Lekkerste Wedstrijden.

Inschrijven voor 2023

Deelnemers kunnen zich vanaf nu hier inschrijven. Het Nederlands Kampioenschap (voorheen de Lekkerste Wedstrijden) vindt plaats tijdens de Horecava 2023, van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023 in RAI Amsterdam. Bekijk hier het programma van het Nederlands Kampioenschap.

Partners

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Farm Frites, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.

 

Foto’s: YouTube / Eten met Nick