Out of Home Shops
Start-ups en Innovatie Tech en Dienstverlening Inspiratie

Wat kan Out.of.Home Shops voor jou betekenen? Bekijk 7 redenen.

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 29 november 2022

Een kijkje in de keuken bij jouw branchegenoten? Out.of.Home Shops is een multimediaal platform voor alle professionals in food: topondernemers en formuleorganisaties in horeca, catering, on the move en slijterijen, maar ook groothandels en fabrikanten kiezen al 23 jaar voor ons. Wat kunnen we voor jou betekenen?

7 redenen om voor vakblad Out.of.Home Shops te kiezen

  1. Of de NS nu statiegeldautomaten op stations plaatst, Potaé een nieuwe vestiging opent, distilleerderij Rutte zijn jubileum viert, De Haan een innovatieve tankshop neerzet of Sligro met flitsende jaarcijfers komt, de out-of-homebranche is continue in beweging. Lezers van Out.of.Home Shops blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  2. Out.of.Home Shops brengt dagelijks nieuws uit de branche. Van relevante maatregelen van het kabinet tot de concurrent die met een innovatief product scoort en van de inflatie die nog hoger is geworden tot de pas geïnstalleerde ceo van een branchegenoot en alles ertussenin.
  3. Is shared dining nu in of uit? Ontdek alles over de laatste trends – van de populairste cocktails tot plantaardige zuivel en meer.
  4. Wat er in de wereld gebeurt kan ook jouw bedrijf raken. Inflatie, personeelstekort, oorlog in Oekraïne, mislukte oogsten, handelsbeperkingen, brandstoftekorten, Out.of.Home Shops informeert je hierover.
  5. Hoe lossen anderen vergelijkbare problemen op? Waardoor laat je je inspireren? Hoe onderscheid je je van de rest? Met Out.of.Home Shops krijg je een kijkje in de keuken van je branchegenoten.
  6. Rob van Herpen (eigenaar CaminoR Advies), Letteke van der Kruk (directeur GemaQ), Ralph Markwat (directeur FHC Formulebeheer) en andere professionals uit de branche delen hun visie in een terugkerende column.
  7. Fabrikanten zijn dagelijks bezig met hun nieuwste innovaties en willen afnemers daarover informeren. Daarvoor kiezen zij Out.of.Home Shops als platform. In ons aankomende nummer bijvoorbeeld presenteren zij zich met hun laatste (product)innovaties als voorbereiding op Horecava 2023. Meer weten? Kijk op www.outofhome-shops.nl en/of stuur een mail naar info@outofhomeshops.nl.