AKE-Ideal Nordcap één van de trendsetters

Aangeboden door: AKE Ideal NordCap
donderdag, 28 oktober 2021

AKE-Ideal Nordcap is sinds 2016 de founding partner van het innovatieve TrendLAB van Horecava. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een van de trendsetters van het TrendLAB. Door COVID19 staan alle budgetten ​​onder druk. Niet alleen voor Horecava, maar ook voor haar deelnemers. AKE-Ideal beseft hoe belangrijk het is om hierover te praten en inspiratie op te doen in deze moeilijke tijd. Daarom hebben zij gekozen om zich te richten op het netwerken tijdens de beurs.

In het TrendLAB nemen we je mee in de veranderende wereld van foodretail en foodservice. Hoe speel je in op jouw gast van morgen, de nieuwste trends en de veranderende branche? Dat ontdek je in het TrendLAB. Met verschillende onderdelen zoals het Start-upLAB, de PersoneelsHUB en het theater met interessante sprekers. Bekijk hier alle trends die je terug zal vinden in het TrendLAB!

In de voorgaande jaren stond AKE-Ideal met 5 concepten op de beurs. Nu hebben ze gekozen voor 1 concept waar alle trends van 2022 op aansluiten.

Het concept 

Het concept genaamd ‘Artisan Italian StreetFood’ is een snel-service concept. Het staat voor een snelle, lekkere en gezonde maaltijd of snack ‘on-the-go’. Binnen dit ‘All-day’-concept word je meegenomen door diverse eetmomenten, worden manieren om jouw gast te verrassen belicht en zie je hoe je tegelijkertijd in kunt spelen op de trends.

AKE-Ideal kiest voor een Italiaans thema, omdat ze met Moretti Forni een goede goede basis hebben om jou te inspireren. Italiaans eten is een groeiende trend. Buiten de bekende gerechten uit de Italiaanse keuken word je binnen dit concept verrast worden door mooie producten, gerechten en toepassingen. Laat je meenemen in de mogelijkheden die de merken Ideal AKE,  Moretti Forni, Viresmo en Fogal te bieden hebben.

NK Pizza Bakken

Daarnaast is AKE-Ideal partner van diverse activiteiten tijdens Horecava 2022. Samen met PizzaProfs organiseren zij het Nederlands Kampioenschap Pizza Bakken. Het NK Pizza Bakken vindt op dinsdag 11 januari plaats op het podium van ‘De Lekkerste Wedstrijden‘ in hal 10. Op dit podium worden onder leiding van Stichting De Lekkerste Wedstrijden gedurende alle beursdagen verschillende wedstrijden georganiseerd.