Uitreiking TOPPR van 2023
Beursnieuws Horeca TOPPR van de maand

TOPPR van 2023: Max Grootendorst, Restaurant Bij Erik

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 12 januari 2024

Max Grootendorst, souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam, is uitgeroepen tot TOPPR van het jaar 2023. Zijn passie voor de horeca, toewijding, en de kunst van het creëren van unieke gerechten hebben hem deze erkenning opgeleverd. Max’s vermogen om met verse, pure ingrediënten te werken en zijn trots op het vakmanschap maken hem een inspirerend voorbeeld in de branche. Zijn energie en passie voor het koken zijn slechts enkele van de redenen waarom hij door de publieksjury is erkend als TOPPR van 2023.

De TOPPR uitreiking is een initiatief van TIPPR en is een blijk van waardering voor de toewijding van horecamedewerkers met als doel bewustwording te creëren voor het harde werk in de horeca. Elke maand wordt de passie en inzet van een horecamedewerker in de schijnwerpers gezet, waarmee ze direct genomineerd waren voor de award TOPPR van 2023. Van de twaalf genomineerde horecamedewerkers kreeg Max Grootendorst de meeste stemmen en werd op dinsdag 9 januari op Horecava uitgeroepen tot TOPPR van 2023. Meer details over Max Grootendorst en zijn verhaal lees je in zijn interview als TOPPR van de maand september.

TOPPR voor 2024 nomineren?

Wie zou de eer van TOPPR van de maand moeten krijgen en mogelijk Max Grootendorst opvolgen als TOPPR van het jaar? Wie zie jij als de volgende TOPPR en wil je graag in de schijnwerpers zetten? Iemand opgeven kan via de website van TIPPR.


Bekijk de uitreiking en een kort interview met de winnaar: