Koffie Thee Cacao

The Coffee Stage: de rauwe hangout voor koffie lovers

Aangeboden door: Entree Magazine
donderdag, 11 april 2019

Over koffie is de laatste jaren veel gezegd en geschreven. En terecht. Koffie speelt immers een belangrijke rol in het leven van velen van ons. Ook in de horeca is koffie een zeer belangrijke productgroep. Want waar bier, wijn en cocktails pas in de middag en avond relevant worden, is koffie van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat belangrijk.

Koffie biedt veel kansen voor creativiteit, daarom lanceren we in samenwerking met InspiratieLab een nieuw initiatief op Horecava: The Coffee Stage
Deze extra beleving die toegevoegd wordt aan het segment Koffie, Thee, Cacao & Bakkerij (Hal 12) laat het onderscheidende vermogen van koffie nog beter zien, proeven en beleven.

De laatste jaren zijn er op dat vlak enorm veel nieuwe technieken en materialen ontwikkeld. Zowel voor de traditionele horecabedrijven, maar ook voor zorg, onderwijs, leisure, en overige segmenten. Het iet wat rauwe Coffee Stage biedt de mogelijkheid om koffiekennis en inspiratie te delen, van de laatste ontwikkelingen, tot mooie verhalen van branders tot keynote sprekers en pioniers.

Bij The Coffee Stage gaan we de diepte in, aan de Coffee Catwalk krijgen leveranciers en producenten een podium en maak je kennis met unieke merken, leer je meer over je rendementskansen met koffie en hoor je tips & tricks op elk niveau. Van beginnende café houder tot doorgewinterde barista Coffee Stage biedt voor iedereen kansen.

Daarnaast wordt ook de Entree Best Barista Competitie op The Coffee Stage gehouden. Waarbij het niet alleen gaat om de koffie, maar ook om de persoonlijkheid achter de bar. Een spannende wedstrijd die samen met The Coffee Stage niet te missen zijn tijdens Horecava.