Swiss Sense introduceert nieuwe business line

Aangeboden door: Horecava
maandag, 19 augustus 2019

Misschien wel een van de belangrijkste elementen in een hotelkamer: het bed. Want goede nachtrust en uitgerust wakker worden is essentieel voor een aangenaam verblijf. 

Hotels streven naar een ultieme hotelbeleving voor haar gasten, waarbij kwaliteit en herkenbaarheid voorop staan. En dat is precies wat Swiss Sense Business biedt. Met de nieuwste Hotel Collection, een collectie hoogwaardige hotelboxsprings, ontzorgt Swiss Sense Business de hotelier door niet alleen te denken aan het comfort van de gasten, maar ook rekening te houden met het gebruiksgemak voor bijvoorbeeld housekeeping. Zo beschikken de boxsprings uit deze collectie onder meer over stijlvol weggewerkte handvatten, worden er stevige stoffen gebruikt en hebben de boxsprings een extra lange levensduur. 

Naast een speciale collectie boxsprings biedt Swiss Sense Business klanten meer mogelijkheden, waaronder diverse marketingmogelijkheden via hun internationale (social media) kanalen. Swiss Sense staat wereldwijd bekend om boxsprings van hoge kwaliteit, met oog voor vakmanschap. Meer info.