Personeel

SVH en KHN bieden gratis complete e-learning

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 19 mei 2020

SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning

Alle medewerkers die thuis zitten kunnen nu gratis aan de slag met het grootste e-learning platform voor de horeca. Gedurende een maand worden de licenties voor keuken, bediening en fastservice volledig opengesteld. Ontwikkeling van talent en vakbekwaamheid is van belang om straks weer een goede start te maken zodra het sociale leven weer op gang komt. SVH en KHN komen later met een nog groter aanbod om ondernemers en werknemers zo goed mogelijk te helpen.

“SVH en KHN staan achter de Nederlandse horeca en juist in deze tijd is dat van belang”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH. “Normaliter is deze content beschikbaar voor leden van KHN via de KHN Academy, maar gezien deze uitzonderlijke situatie, stellen KHN en SVH deze licenties voor de hele bedrijfstak open. Voor leden van KHN komt een nog uitgebreider aanbod beschikbaar, aldus voorzitter van KHN Robér Willemsen.”

#StayHomeHospitalityAcademy

SVH en KHN: “De horeca heeft NU steun nodig. Zeker met de klappen die opgevangen moeten worden en personeel dat nu niet inzetbaar is willen we deze handreiking doen. Voor de keuken, bediening en fastservice rollen zijn er e-learning beschikbaar. Er zijn zoveel goede initiatieven in Nederland opgestart, wij leveren daar graag ook onze bijdrage aan. Samen staan we achter de Nederlandse horeca en richten we de #StayHomeHospitalityAcademy op.”

De licenties kunnen direct worden besteld waarna de medewerkers direct aan de slag kunnen binnen het e-learning platform.
Ook voor het reguliere onderwijs bieden wij ondersteuning en een oplossing voor het afstandsleren voor verschillende opleidingen binnen het mbo.

Ga direct naar de Stay Home Hospitality Academy