Personeel

Singer songwriter Raoul Michel brengt ode aan Horeca

Aangeboden door: Horecava
maandag, 31 mei 2021

SBS6 Hit The Road finalist brengt videoclip uit met verbroederende boodschap. Een ode aan de horeca van singer/songwriter Raoul Michel.

WIJ GAAN DOOR

Onlangs is de nieuwe videoclip van Raoul Michel van zijn nieuwe single ‘Wij Gaan Door’ uitgebracht. In de videoclip staan horeca ondernemers in het zonnetje. Het nummer is de opvolger van , waarmee Raoul hoge ogen gooide en tweede werd in de finale van SBS6 televisieprogramma Hit The Road.

“Wij Gaan Door is (weer) een single met een positieve boodschap. Iets wat zo’n beetje Raouls handelsmerk is en waarom ik graag zijn muziek luister.” – Simon Keizer

Raoul speelde het nummer live bij Simon Keizer in diens podcast, waarna Simon enthousiast reageerde met: “Ik kom ogen en oren te kort, want jouw gitaarspel is zo sterk!

Raoul Michel Wij gaan door | Horecava

Roderick & Sabine Wijle (Bar Boef)

Voor zijn nieuwe single ‘Wij Gaan Door’ schakelde Raoul de hulp in van songwriter en producer Wessel van Deursen, getekend bij Cloud 9/Lieve Jongens (het label van rapper Snelle) en producer en co-writer van onder andere Emma Heesters en Pjotr, met wie hij het nummer samen schreef vlak na de 2e lockdown in oktober 2020. Dit was gelijk de inspiratie voor de schrijfsessie die dag.

‘Wij Gaan Door’ gaat over doorzetten en hoop houden in tijden van zwaar weer. “Met veel vrienden die werkzaam zijn in de horeca, leef ik met ze mee en wil ik ze een hart onder de riem steken. Als songwriter doe je dat door middel van je muziek.”

Raoul michel wij gaan door | Horecava

Joos van Rijmenam (café Stiels)

Raoul Michel is een singer-songwriter die sinds 2018 aan de weg timmert met zijn Nederlandstalige solo-repertoire. Zo bracht hij begin 2019 zijn EP ‘Welkom In De Wereld’ uit, en behaalde hij datzelfde jaar de finale van De Grote Prijs Van Nederland. Begin vorig jaar verzorgde Raoul het voorprogramma van Ruben Annink tijdens diens clubtour en halverwege 2020 deed hij mee met het SBS6 televisieprogramma ‘Hit The Road’ waar hij tijdens zijn auditie Roel van Velzen wist te overtuigen met zijn vorige single ‘Kom Maar Op Met Die Regen’. De auditie bleef niet onopgemerkt, want niet alleen Van Velzen was onder de indruk van Raoul zijn kwaliteiten als gitarist, zanger en songwriter; nog geen week na de opnames belde Eric van Tijn dat hij zo enthousiast was over het nummer, dat hij deze met Raoul wilde gaan opnemen.

raoul michel wij gaan door | Horecava

Vul alstublieft een geldig nieuwsbericht in