Entree Magazine Horeca Wedstrijden

Nominaties Entree Awards 2023 zijn bekend!

Aangeboden door: Entree Magazine
dinsdag, 12 september 2023

De nominaties van de Entree Awards 2023 zijn bekendgemaakt. De genomineerde (cocktail)bars, restaurants en hotels behoren daarmee tot de beste nieuwe/vernieuwde horecabedrijven van Nederland. De dertien winnaars worden bekendgemaakt op 27 november, tijdens een uitreiking in Theater Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van het onafhankelijke horecaplatform Entree.

> Bekijk hier de 55 beste nieuwe horecabedrijven van Nederland

Nominaties

De nominaties van de jaarlijkse Entree Awards zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. Ze zetten de toon voor nieuwe trends, in Nederland én wereldwijd. Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree: “De genomineerden laten zien dat er ondanks het personeelstekort en de stijgende kosten een succesvol concept neergezet kan worden. Zij zijn een voorbeeld voor ondernemers binnen en buiten de branche.”

Horecatrends

Volgens Kranenburg laat de lijst met genomineerde horecabedrijven een aantal trends zien. “We zien dat steeds meer jonge ondernemers zich richten op 'groei concepten' en opvallend zijn de interieurs die steeds uitbundiger lijken te worden. Verder signaleren we bij de genomineerden een toenemende aandacht voor het aantrekken van én het behoud van personeel, werkgeverschap is heel belangrijk. De nominatielijst laat zien dat we in Nederland veel variatie in type horeca hebben en van hoge kwaliteit. Nieuw dit jaar is de categorie Best All Day Classic, waarin we horecabedrijven eren die al jarenlang aan de top staan. Het zijn de iconen van de Nederlandse horeca.”

Jury

Een onafhankelijke vakjury beoordeelt restaurants, hotels, (cocktail)bars en cafés die afgelopen jaar openden of volledig vernieuwden. De jury bestaat uit 23 specialisten, waaronder designers, horecaondernemers en trendwatchers. Kranenburg: “De onafhankelijkheid van de jury is een must en gegarandeerd. De juryleden zijn zwaargewichten in hun vakgebied. Dankzij hun statuur is een nominatie beslist van meerwaarde.”

> Lees hier wie er in de vakjury zit.

Over de Entree Awards

De Entree Awards is een initiatief van Entree, een b2b-horecaplatform dat bestaat uit een maandelijks glossy magazine, dagelijks online nieuws, nieuwsbrieven en digitale specials rondom bepaalde thema’s. De Entree Awards worden voor de zestiende keer georganiseerd. Meer informatie over het juryproces is hier te lezen.

Meer informatie over Entree
Website: www.entreemagazine.nl
Facebook: www.facebook.com/EntreeMag
Instagram: www.instagram.com/entreemag
LinkedIn: www.linkedin.com/company/entree-magazine