Personeel Wedstrijden

Nog maar een paar dagen de tijd om je team, of je favoriete horecateam aan te melden en kans te maken om het leukste horecateam van NL te worden!

Aangeboden door: Gastvrijheidscoach
woensdag, 5 oktober 2022

Heb jij het leukste horecateam van NL?

Je meld je aan door een creatieve video inzending waaruit blijkt waarom jullie het leukste Horecateam van Nederland zijn. Hoe wordt er samengewerkt? Hoe worden nieuwe mensen ingewerkt en hoe sterk is het teamgevoel aanwezig binnen het team?

Deelname is geheel kosteloos en aanmelden kan via www.weekvandehoreca.nl.

Gastvrijheid trainers Milo Berlijn en Patrick Treichl zijn ook dit jaar weer juryleden en hebben er erg veel zin in! Gezamenlijk gaan ze alle video’s kritisch af en maken ze een selectie van mogelijke winnaars. Daarna worden deze restaurants bezocht door gastjuryleden. Zij zullen jullie team goed onder de loep nemen om te checken of jullie wel echt het leukste team zijn!

“Met deze verkiezing schenken wij extra aandacht aan al die geweldige horecateams die onze branche kent – en stimuleren wij hen te laten zien waarom juist zij het leukste horecateam van Nederland zijn”

Milo Berlijn van Trainmark.

Wat valt er te winnen?

Wordt je team geselecteerd als finalist? Dan worden jullie als VIP verwacht bij de Gastvrijheid Top op 8 november in Hilversum. De winnaar wordt daar bekend gemaakt en ontvangt de hoofdprijs, een cheque t.w.v. € 1.000,- om te besteden aan een personeelsfeest. Daarnaast worden er nog meer verrassende prijzen gesponsord en uitgereikt door namens de partners van de Week van de Horeca!

“Alle finalisten vallen sowieso in de prijzen, dus aanmelden loont!” 

Vorig jaar heeft Restaurant ‘T Noorden in Aalten de hoofdprijs gewonnen, en ze genieten momenteel nog na van het succes en de positiviteit die deze prijs met zich mee heeft gebracht! Van alle genomineerden, finalisten en de winnaar van de vorige editie kregen we als feedback terug dat het een enorme positieve impact heeft gehad bij het werven van nieuwe medewerkers.

“Het vermelden van de nominatie, het behalen van de finale of zelfs winnaar te zijn van hét leukste horecateam van Nederland geeft vertrouwen en maakt werken in jou bedrijf aantrekkelijker.”

Lennart Maas, initiatiefnemer van de verkiezing en de week van de horeca.

Restaurant ‘T Noorden in Aalten_Leukste Horecateam 2021  

Waar wordt je op beoordeeld?

De jury beoordeeld de finalisten en aanmeldingen op meerdere onderdelen, denk aan teamgevoel, samenwerking, ontwikkelmogelijkheden, sfeer, gastbeleving en nog veel meer. Aanmelden kan nog tot en met 8 oktober via www.weekvandehoreca.nl

  • P.S. Tip van de jury, een video zegt meer dan 1000 woorden over de sfeer en dynamiek van een team.

Van Rossum Woerden is tijdens Gastvrij Rotterdam als eerste finalist bekend gemaakt. Welk team gaat het opnemen en meld zich aan voor deze verkiezing? De finalisten die door de jury geselecteerd worden krijgen voor 8 november bezoek van de vakjury om een uitgebreide beoordeling op te stellen.

 

Logo gastvrijheidscoach, https://www.gastvrijheidscoach.nl

https://www.gastvrijheidscoach.nl/