Koude Dranken Terras Inspiratie

Met deze 5 tips trap jij het terrasseizoen goed af!

Aangeboden door: Unilever OOH
maandag, 13 maart 2023

Hoe trap jij het terrasseizoen goed af en zorg je ervoor dat je bent voorbereid op een succesvol terrasseizoen? Ontdek het met deze 5 tips.

Je terras is het visitekaartje van je zaak. Met de juiste tips en voorbereiding haal je straks nóg meer uit je terras. Daarom helpen we jouw zaak graag op weg met deze vijf tips voor meer omzet tijdens het komende terrasseizoen.

1. Serveer de perfect serve

Gasten zijn bereid om 15% meer te betalen voor een perfect serve. De marge op (terras)drankjes is nog altijd dé winstmaker. Verleid jouw gasten door van hun drankje een premiumbelevenis te maken.

2. Kies de juiste merkbeleving

Lift mee op premium merken door gebruik te maken van hun verkoopondersteunende materialen. Informeer bij Lipton Ice Tea naar de mogelijkheden om jouw terras de juiste merkbeleving en de perfecte zomerse en professionele uitstraling te geven.

1 + 1 gratis Lipton Green Zero
3. Maak een terrasindeling

Teken de terrasindeling uit. Maak van tevoren een schets van de juiste indeling en teken de looplijnen uit. Ga hierbij uit van 1,25 m2 per gast. Zo voorkom je dat medewerkers en terrasgasten elkaar in de weg lopen.

4. Zorg voor een volledig aanbod

Je wilt geen nee verkopen aan jouw terrasgast, dus zorg voor een volledig aanbod. Suiker blijft de nummer 1 zorg binnen frisdranken onder consumenten. De Lipton Ice Tea Green Zero is daarom een onmisbare aanvulling op jouw kaart.

5. Bedenk een speciale aanbieding

Creëer een speciaal terrasmenu en voeg hier een sociaal element aan toe. Zo kan je een daghap aanbieden – bestaande uit jouw hardloper samen met een frisdrank als Lipton Ice Tea Green Zero – waar je alleen op pubquiz avonden van kan genieten.

Wil je meer weten over deze tips voor een succesvol terrasseizoen? Kijk dan op de Lipton website.

Lipton: Zero Sugar 100% taste