HospitalityNXT op Horecava 2024
Beursnieuws

Hospitality NXT Symposium verkent krachtige serviceconcepten voor de werkomgeving tijdens Horecava 2024

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 27 september 2023

Hospitality NXT Symposium verkent krachtige serviceconcepten voor de werkomgeving tijdens Horecava 2024

De werkomgeving is drastisch en blijvend verandert sinds 2020. Er liggen volop kansen voor nieuwe, onderscheidende serviceconcepten. Horecava,  het toonaangevende platform voor innovatie en samenwerking in de hospitality sector, en HTC Advies, expert in foodservice & hospitality introduceren het Hospitality NXT Symposium. Op donderdag 12 januari 2024 komen beslissers en experts uit de facilitaire branche en vastgoedsector samen om met elkaar te ontdekken hoe nieuwe serviceconcepten de toekomstige, fysieke werkomgeving veranderen en de identiteit van de organisatie of multi-tenant vastgoed versterken.

HospitalityNXT symposium in het theater van Horecava 2024
Puck Wilbers, managing partner HTC Advies: ‘Het ervaren van comfort en gastvrijheid wordt steeds belangrijker voor het werkplezier en daarmee voor de prestaties van medewerkers. Een krachtig serviceconcept draagt bij aan motivatie, vitaliteit, inspiratie en slim (samen)werken, waardoor professionals zich ontzorgt en verrast voelen. Daarmee versterkt het serviceconcept van de nieuwe werkomgeving de identiteit van de organisatie of multi-tenant vastgoed en is het een succesfactor voor het boeien en daarmee binden van de huidige medewerkers en het onderscheidend vermogen van de organisatie in de (arbeids-)markt. We kunnen vanuit huis mailen en videovergaderingen houden, maar elkaar echt leren kennen, inspireren en stimuleren? Daar is de fysieke werkomgeving voor!’

Het serviceconcept van de toekomst

De fundamentele vraag die het symposium aanpakt is: "Wat is het serviceconcept van de toekomst?" Nieuwe (en huidige) generaties medewerkers hebben behoefte aan sociale interactie, (spontane) ontmoetingen, samenwerken en dat in een gastvrije en prettige omgeving met goede voorzieningen. Wat is de rol van de fysieke werkomgeving? Hoe kan dit zo uitnodigend mogelijk worden vormgegeven? Wat zijn de do’s en don’ts? Hoe verbind ik de behoefte van de medewerkers met de doelstellingen van de organisatie? Kortom: hoe ziet het serviceconcept eruit?

Een plek die sociale interactie en creativiteit stimuleert

Tijdens Hospitality NXT worden beslissers binnen de facilitaire branche en vastgoedsector met een programma geprikkeld bestaande uit high street ontbijt, actuele keynote sprekers en een innovatietour. Hybrid buildings, Smart Grid Services en Sustainability krijgen een concrete doorvertaling naar de werkomgeving. Dit evenement is net als de werkomgeving van de toekomst een plek die sociale interactie en creativiteit stimuleert. Je hebt zin om daar te zijn!
Meer informatie over het programma, de sprekers en de inschrijvingsmogelijkheden voor het Horecava Hospitality NXT Symposium is op korte termijn beschikbaar op deze website.