Horecava Innovation Award: deelnemen biedt kansen

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 2 januari 2020

Op maandag 13 januari 2020 worden tijdens de opening van Horecava de winnaars van de 20ste Horecava Innovation Award (HIA) bekend gemaakt. De genomineerden stuurden hun nieuwe innovatie in, in één van de categorieën: Food en Beverage/Concepts, Interior en Design/Equipment en Services/Digital, Apps en Social Media. 

Winnaar 2019

We hebben de winnaar van vorig jaar, Deliverect, gevraagd om wat te vertellen over hun ervaring met de Horecava Innovation Award. Vorig jaar stonden ze met 5 mensen op Horecava en een jaar later telt het team 44 leden! ‘Het jaar is echt voorbij gevlogen!’ aldus Deliverect. De groei in de maaltijdbezorgingsmarkt heeft er mede voor gezorgd dat steeds meer restaurants zich aansluiten bij één of meerdere bezorgplatformen. Dit veroorzaakt vaak veel chaos op de werkvloer en zorgt voor een extra operationele last. Deliverect: ‘Onze software helpt restaurants om deze issues op te lossen’.

‘Ten eerste was het vooral een enorme eer om de HIA award binnen te halen. We hebben  hiermee heel wat extra zichtbaarheid gekregen. De PR die de award ons heeft opgeleverd, heeft ons meer naamsbekendheid gegeven, en ondertussen hebben we nog enkele andere awards gewonnen, zoals Tech Product of the Year (Horeca & Takeaway Innovation Expo).’

Horecava 2020

Ook op Horecava 2020 is Deliverect er weer bij, namelijk in hal 1. Daarnaast zullen ze ook deelnemen aan het kennisplein over Mobility & Delivery (hal 8) waar ze de bezoekers meer info geven over topics zoals de organisatie van je restaurant voor bezorging, dark kitchens en trends omtrent delivery voor 2020. Ook zullen ze op de stand van één van hun partners een infosessie geven over delivery en hoe je deze operationeel kunt managen. Een drukke agenda, maar zeker en vast een manier om zo opnieuw wat meer aanwezig te zijn op Horecava!

Een tip voor de deelnemers

Voor de deelnemers van de HIA 2020 hebben ze ook nog een tip: ‘Geniet van het momentum van deze award. Leg de nodige contacten voor PR en gebruik het moment ook om de zichtbaarheid en legitimiteit van je product en merk te versterken. En vergeet vooral niet te genieten van de mooie award; vier het zeker en vast!’

De HIA wordt komende editie voor de 20ste keer gehouden en is dé wedstrijd om nieuwe horecaproduct of -dienst onder de aandacht te brengen in de foodservice branche. Kom naar de opening van Horecava 2020 en zie wie er naar huis gaat met deze felbegeerde award! Al deze genomineerden zijn tijdens de beurs ook te bewonderen in de Innovation Gallery in hal 1. Benieuwd naar de genomineerden? Bekijk ze hier!