HOPPE Bites; hygiënisch en per portie

Aangeboden door: Horecava
maandag, 13 juli 2020

HOPPE Bites zijn ontstaan door alle Corona-maatregelen. Want dat gezamenlijke bakje met nootjes bij een drankje, dat kan helaas niet meer. Hygiëne is zeer belangrijk geworden en ook horeca leveranciers moeten hier oplossingen voor bedenken en nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelen.

“Door alle Corona-maatregelen zijn tradities als het bakje met nootjes bij een biertje of glaasje wijn nu toch echt taboe geworden”, zo laat Hoppe weten.

De nootjes op de bar waren natuurlijk al langer en discussiepunt: “Pispinda’s noemen onze bourgondische Zuiderburen ze gekscherend, maar ook bij ons werden de schaaltjes met nootjes allang met argusogen bekeken. Het laatste zetje is nu gegeven door Corona, waardoor hygiëne in al haar facetten binnen de horeca is doorgedrongen. Dankzij onze jarenlange ervaring met per stuk verpakte koekjes was het eigenlijk een logische stap om dat principe door te trekken naar een ‘cadeautje’ bij bier en wijn”, aldus Björn van der Meijden, sales manager bij Hoppe.

Hij vervolgt: “Vanuit de koffie en thee weten we dat variatie en Perfect serve enorm belangrijk zijn. Daarom introduceren we direct vier varianten én een mixdoos met alle vier. Voor elk wat wils: kaasbiscuits, tortilla chipjes, pittige pindamix (Bar Melange) en de Bistro Melange (mix van pretzels & sour cream crackers). Elegant verpakt in hygiënische porties, waarmee je als goed gastheer de puntjes op de i zet”.

Wat kunnen we van de HOPPE Bites verwachten

  • Hygiënisch verpakt in mooie portieverpakking voor een ‘perfect serve’ bij een drankje
  • Vier heerlijke Bites varianten
  • Ook verkrijgbaar in mixdoos
  • Omgerekend niet duurder dan het traditionele schaaltje met nootjes

Horecava - Hoppe Bites

Aspecten als veiligheid, hygiëne en vertrouwen zijn naast gastvrijheid extra belangrijk geworden. Die gastvrijheid is ook het aanbieden van iets vanzelfsprekends als een paar nootjes. Met Hoppe Bites kan dat dus hygiënisch, en bovendien zijn ze per portie omgerekend niet duurder dan de traditionele schaaltjes. Derving (food waste) behoort ook tot het verleden. Win-Win.

Bekijk alle HOPPE Bites producten.