Hoppe Professional


Hoppe maakt van zoete koekjes en hartige zoutjes een cadeautje. Soms met de smaak van toen, soms met de smaak van morgen. Maar altijd uniek, verrassend en met oog voor de trends en wensen in de markt. Zo zorgen we ervoor dat uw gasten gezond, lekker én bewust genieten.

Het begon ooit met een serie koekjes, stuk voor stuk mooi verpakt om bij de koffie te serveren. Inmiddels experimenteren onze productontwikkelaars iedere dag opnieuw met (natuurlijke) ingrediënten en nieuwe recepturen. Op zoek naar verrassende bakproducten passend bij de behoeften van onze klanten uit de horeca, retail en travelbranche. Onze productontwikkelaars worden bijgestaan door een professioneel team. Zij weten als geen ander waar ze de recepturen het beste kunnen bereiden en het mooiste kunnen verpakken. Want een mooie, innovatieve verpakking hoort bij een cadeautje. Bovendien blijft elke traktatie zo krakend vers en bewaart u de bakproducten probleemloos. Wij zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft en dat is minstens net zo lekker als onze producten zelf. Hoppe bewijst: een klein koekje of hartige snack maakt een groot verschil.

Met Hoppe koekjes altijd welkom!

Hoppe maakt van gebakken producten een cadeautje. Een warm welkom. Met onze lekkere en verantwoorde producten biedt u uw gasten op elk moment van de dag kwaliteit en beleving. Van verantwoorde(re) per stuk verpakte koekjes, waarmee u het koffiemoment een upgrade geeft, tot vernieuwende smaken in losse vormen of hartige snacks bij de borrel. Soms met de smaak van toen, vaak met de smaak van morgen en altijd lekker!

Contactinformatie

Maidstone 16
5026 SK Tilburg
Nederland

+31135308650
info@hoppe.nl
https://www.hoppe.nl/


Neem contact op met Hoppe Professional

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!