Harol Haal meer winst uit je terras

Aangeboden door: Horecava
maandag, 1 maart 2021

Tino den Bleijker, Technisch Commercieel Adviseur Harol, en Paulus van Gilst, eigenaar Van Manen Zonwering, kijken o.a. naar de trends en voorspelling voor de horeca ná corona. Aan de hand van voorbeelden en cases van collega horeca-uitbaters bieden zij in deze sessie concrete informatie om het buitenseizoen te verlengen.   

Tino den Bleijker, Technisch Commercieel Adviseur Harol, en Paulus van Gilst, eigenaar Van Manen Zonwering, kijken onder andere naar de trends en voorspelling voor de horeca ná corona. Aan de hand van voorbeelden en cases van collega horeca-uitbaters bieden zij concrete informatie om het buitenseizoen te verlengen.   

“Buiten zitten en het gebruik van (overdekte) terrassen zijn het komende jaar de tendens in de hospitality branche. Hoe zorg jij ervoor dat je je terras zo lang mogelijk kunt gebruiken? Dat je elke vierkante meter van je terras benut? En wat is de meerwaarde hiervan? Kortom, hoe haal je het maximale uit je terras en verhoog je de omzet?” Tino den Bleijker licht dit alles vol enthousiasme toe.   

Harol heeft diverse horeca-oplossingen waarmee je niet alleen het buitenseizoen verlengt, maar een echte meerwaarde kunt creëren voor jouw horecazaak. De functie van een terras is zeker nu van groot belang. Onze oplossingen zorgen ervoor dat je meer capaciteit en dus winst uit de buitenomgeving kunt halen, maar dat niet alleen: de mooie oplossingen kunnen de uitstraling van je horecazaak ook echt verbeteren.  

Paulus van Gilst: “Harol heeft terrasoverkappingen, maar ook zonwering en vooral veel maatwerk. Harol denkt mee hoe je het maximale uit je terras kunt halen met unieke, kwaliteitsvolle oplossingen voor elk terras. En misschien nog wel het belangrijkste: bij Harol stopt de service niet na de verkoop.”  

Voorbereid zijn op de nieuwe horeca-behoeften en het maximale uit je terras halen? Bekijk dan deze sessie 

Kijk nu naar de video, gemaakt in partnership met Harol. Of klik hier voor meer informatie en het contactformulier.