Food en Wine Interieur en Design Koude Dranken

Genomineerden Foodservice Award 2022

Aangeboden door: Horecava
maandag, 10 januari 2022

De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2022’ verkiezing zijn bekend! Twintig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Tijdens deze bijzondere editie, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, is er meer dan 21.000 keer gestemd. De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd.

De prijzen worden dit jaar uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdberzorging. Tijdens de verkiezing is er een onderscheid gemaakt tussen bezorgplatforms/thuis eten en fysieke foodservice bedrijven. Bestelgemak, kwaliteit en prijs bleken bij de bezorgplatforms/thuis eten categorieën het belangrijkst. Bij de fysieke foodservice bedrijven werd kwaliteit, prijs en assortiment als belangrijk beschouwd.

Bekendmaking van de winnaars

Normaliter zouden de winnaars vandaag bekend worden gemaakt op de Horecava. Aangezien dit door de huidige maatregelen niet door kon gaan, is er een alternatief gezocht en worden de winnaars feestelijk bekendgemaakt op 10 maart 2022. De genomineerden krijgen bericht over de manier waarop dit wordt gedaan. Naast de categoriewinnaars wordt ook de winnaar van de overall titel bekend gemaakt. De overallwinnaar is de categoriewinnaar met het hoogste eindcijfer. Winnaars mogen een jaar lang de titel ‘Foodservice Award’ binnen de categorie dragen.

Genomineerden ‘Foodservice Awards 2022’

Fastservice:

Domino’s Pizza

McDonald’s

 

Klassieke Horeca – Out of Home

Brownies&Downies

La Place

 

Leisure

Efteling

Landal Greenparks

 

Marktkramen

De Kaaskoning

‘t Stoepje

 

Snackbars

FEBO

Kwalitaria

 

Speciaalzaken

De Keurslager

Zuivelhoeve

 

Thuis eten

Allerhande Box

Hello Fresh

Vegan Masters

 

To Go

Ah to Go

La Place

Starbucks

Subway

 

Warme maaltijdbezorging

Domino’s Pizza

Kwalitaria