Funghi Porcini: dé smaakmaker uit de Italiaanse keuken

Aangeboden door: GranFood BV
dinsdag, 9 februari 2021

STAR Paddenstoelen bouillonpoeder biedt een goede, smaakvolle basis voor tal van gerechten. Deze Italiaanse smaakmaker is geliefd om de unieke receptuur met 4% porcini paddenstoelen en het rijke aroma. STAR Paddenstoelen bouillonpoeder is multi-inzetbaar en eenvoudig geheel naar wens te doseren. Naast dat je er heerlijke (Italiaanse) soepen mee bereidt, versterk je met bouillonpoeder de smaken van risotto, pasta, vlees- en groentegerechten.

Een klassieker never gets old
In Italië blijft de heerlijke hartige smaak van porcini paddenstoelen populair! Het is een smaak die nooit verveeld en super veelzijdig is. Raak geïnspireerd om nieuwe, onderscheidende recepten te ontwikkelen met een smaakmaker die in de Nederlandse thuiskeuken nog nauwelijks wordt gebruikt.

Perfecte basis voor professionals
Zet met slechts een paar ingrediënten een heerlijke Italiaanse klassieker op tafel die zeker zal worden gewaardeerd! STAR Paddenstoelen bouillonpoeder biedt een goede, smaakvolle basis voor tal van gerechten.

Deze Italiaanse smaakmaker is geliefd om de unieke receptuur met 4% porcini paddenstoelen en het rijke aroma. STAR Paddenstoelen bouillonpoeder is multi-inzetbaar en eenvoudig geheel naar wens te doseren. Naast dat je er heerlijke (Italiaanse) soepen mee bereidt, versterk je met bouillonpoeder de smaken van risotto, pasta, vlees- en groentegerechten. Staat er bijvoorbeeld al een lekkere paddenstoelen risotto op het menu?


Italiaanse historie van STAR
Al vanaf 1948 vind je rijke bouillons van STAR in de keuken van bijna iedere Italiaan. Nu ook verkrijgbaar in Nederland! Kijk op http://www.granfood.nl voor meer informatie of vraag een gratis proefsample aan starnederland@thegbfoods.com.

STAR – De lekkerste soepen en risotto’s

Star Bouillonpoeder Bospaddenstoel 500 g Bus

Star Bouillon met Eekhoorntjesbrood 100 g Doos