Farm Frites introduceert Chef’s Harvest

Aangeboden door: Farm Frites International
donderdag, 18 juni 2020

Er is veel vraag naar verse, pure en smaakvolle producten. Producten met een verhaal, die zorgen voor een positieve smaakbeleving. Daarom introduceren wij Chef’s Harvest. Friet met een heerlijke bite en zachte interne textuur.

Daarom introduceren wij Chef’s Harvest. Voor Chef’s Harvest telen onze boeren de beste aardappelen om u en uw gasten de meest smaakvolle frites te serveren. De aardappelen worden geteeld in de vruchtbare kleigronden van Zuidwest Nederland die zorgen voor een volle aardappelsmaak. Na het oogsten worden de aardappelen zorgvuldig geselecteerd, gewassen, rustiek gesneden en in kleine batches voorgebakken om het hele jaar door een constante hoge kwaliteit te garanderen. Chef´s Harvest heeft een heerlijke bite en een zachte interne textuur. Ervaar Chef’s Harvest – The Ultimate Taste, het hele jaar rond.

Ultieme smaak

Een onafhankelijk testpanel heeft Chef’s Harvest beoordeeld. Chefs waarderen de uitgebalanceerde aardappelsmaak, zachte interne textuur en goudgele kleur.

Optimaal bereidingsgemak

Chef’s Harvest garandeert de ultieme verse frites beleving met optimaal bereidingsgemak. Hét antwoord op zelf snijden, voor de chef van nu.

Vers & authentiek

Chef’s Harvest wordt geoogst uit de kleigronden in Zuidwest Nederland en geproduceerd zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. Je proeft de ultieme aardappelsmaak.

Frites op authentieke wijze geproduceerd

  • 12 mm met schil / zonder schil
  • Rustiek gesneden
  • Voorgebakken in zonnebloemolie
  • Natuurlijke en eerlijke ingrediënten
  • Jaarrond constante kwaliteit
  • Verpakt in 2 x 5 kg

Zelf de ultieme smaak van verse frites ervaren?

Vraag nu uw gratis proefverpakking aan. Wij komen deze op afspraak, vrijblijvend bij u afleveren. Zo garanderen wij smaakvolle verse frites.

Chef's Harvest Vraag nu een gratis sample aan