De Pizzabakkers – Goede pizza’s en prosecco

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 22 mei 2018

De Pizzabakkers ontstond in 2009, toen vier vrienden op zoek waren naar een goeie houtovenpizza in de buurt. Een goede houtovenpizza, gecombineerd met het idee van de Xampagneria uit Barcelona (die alleen Cava schenkt, red.) leidde tot het concept van pizza & prosecco.

Inmiddels bakken De Pizzabakkers al jaren met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten in Romeinse houtoven pizza’s. Die staan bekend om hun dunne, knapperige bodem.  “Onze pizza’s combineren we ‘t liefst met prosecco of onze lekkere prosecco-cocktails. Daarnaast bieden we heerlijke antipasti en huisgemaakte dolci, een Italiaans biertje of een frisse prosecco cocktail” , aldus Renske Stehouwer van De Pizzabakkers.

“We vinden het heel belangrijk dat onze gasten een leuke avond bij ons hebben. Gastvrijheid staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hebben we veel respect voor de Italiaanse traditie. In Italië is het vak van pizzabakker, pizzaiolo in het Italiaans, een echt ambacht. Al onze producten zijn vers gemaakt en onze ingrediënten met zorg geselecteerd, zodat we de lekkerste pizza kunnen maken. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money. Tot slot houden we van eenvoud: we maken alleen pizza, maar dan wel een hele goeie!

De Pizzabakkers is voor iedereen en iedere dag. Of je nu snel een hapje wilt eten, of lekker wilt tafelen. Het is genieten van lekker eten, maar wel van hoge kwaliteit, want al onze ingrediënten worden met zorg gekozen en alle producten vers gemaakt. Ons concept is niet on the move, maar echt een restaurant.”

Renske heeft de volgende tip voor andere ondernemers die in het Fast Casual & On the move actief willen zijn; wees jezelf, doe waar je goed in bent en probeer niet op een ander te lijken. Probeer ook vooral niet teveel te bieden, te veel keuze daar wordt niemand blij van.