Tech en Dienstverlening Horeca Artificial Intelligence

BUNKR: Het eerste AI gestuurde restaurant van Nederland

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 22 september 2023

Pionieren met kunstmatige intelligentie en horeca

In de voormalige studentenbunker van de TU Eindhoven zit sinds kort restaurant BUNKR, het eerste vooruitstrevende door AI-technologie gedreven restaurant van Nederland. Restaurantbezoekers krijgen een gepersonaliseerde restaurantervaring, waar technologie en smaak elkaar ontmoeten in perfecte harmonie.

BUNKR, een pionier op het gebied van AI-technologie in de horeca, wil bekend staan om haar innovatieve benadering van gastvrijheid. Het restaurant maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie om de gastervaring te verbeteren en te personaliseren, van het menu-ontwerp tot aanbevelingen voor gerechten. De horeca-industrie evolueert voortdurend, en AI-technologie speelt een steeds grotere rol in het voldoen aan de verwachtingen van gasten.

Eet de toekomst

Bij Restaurant BUNKR krijgen gasten de gelegenheid om de grensverleggende technologie van dichtbij te ervaren, terwijl ze genieten van heerlijke gerechten en een buitengewone eetervaring.

Niet onpersoonlijk, maar juist gastvrijer

Eind september start BUNKR in Eindhoven en gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om de gastervaring te verbeteren.

Personalisatie: BUNKR maakt gebruik van AI om aanbevelingen te doen op basis van de voorkeuren van de gasten, waardoor ze een menu op maat kunnen samenstellen.

Efficiëntie: Efficiëntie wordt bereikt door vakkennis in technologie i.p.v. doorgewinterde vakkrachten. Door technologie is er meer grip op inkoop en verbruik. Dit zorgt ook voor minder voedselverspilling.

Innovatief ontwerp: Het restaurant is ontworpen met oog voor detail en esthetiek, waardoor gasten een meeslepende en unieke eetervaring krijgen. 

Over BUNKR

BUNKR is het eerste AI gestuurde restaurant van Nederland. BUNKR is meer dan alleen een restaurant; het is een reis naar het volgende niveau van gastronomie, waar technologie en smaak elkaar ontmoeten in perfecte harmonie.