Tech en Dienstverlening Start-ups en Innovatie Beursnieuws

5 highlights uit het programma

Aangeboden door: Horecava
maandag, 4 januari 2021

Horecava Limited is eigenlijk niet veel anders dan een normale editie. Tenminste als het gaat om keuzes maken. Want met verschillende stages en meerdere online sessies tegelijkertijd is het ook bij deze virtuele editie niet makkelijk om te kiezen. Daarom lichten we 5 onderdelen uit in dit artikel.

De Trainer: Hollands best delivery chef 2021

Tijdens deze wedstrijd strijden 5 horecabedrijven, die door de Corona-maatregelen hebben ingespeeld op bezorging, tegen elkaar. Zij hebben de taak om ter plaatse hun meest innovatieve en succesvolle bezorggerecht te bereiden en te verpakken. 5 porties voor de 5 juryleden.

Vervolgens wordt het gerecht snel in een gereedstaande scooter gezet. De scooter legt een vast traject door Amsterdam af. Als de scooter weer bij de RAI aankomt, zitten de 5 kritische juryleden al te wachten in de entreehal. En zij bepalen…Wie Hollands Best Delivery Chef 2021 is! Deze spannende wedstrijd is een samenwerking tussen LA Streetfood en Horecava.

LA streetfoods Horecava Limited

Het Podium: Food Waste Challenge

Stichting Samen Tegen Voedselverspilling en Rabobank organiseren ook dit jaar de Food Waste Challenge. De deelnemers aan de Food Waste Challenge 2019 hebben aangetoond dat significante besparingen haalbaar zijn. Dit leverde hen voordeel op in kilo’s, Co2 uitstoot én in euro’s.

Daarom gaan in deze Podium sessie een aantal experts in gesprek over de Food Waste Challenge; wat de challenge inhoudt, waarom ondernemers mee doen en wat het oplevert. Ook delen een aantal horecaondernemers hun ervaringen met de Food Waste Challenge en is er ruimte voor vragen.

Want juist in deze tijd is het essentieel om de door Covid-19 zwaar getroffen sector te helpen met een beter rendement en nieuw perspectief.

food waste challenge Horecava Limited

Het Podium: Hotello of the Year

Uitreiking Hotello of the Year Award: Wie van de drie genomineerden hotello’s wordt in 2021 Hotello of the year? Gijs Hendrikx, Ilona van Rooij en Juliette Zwaan lieten al ruim 50 genomineerden achter zich. Wie van deze drie wordt de uiteindelijke winnaar? Dat zie je tijdens Horecava Limited op Het Podium!

Hotello of the year Horecava Limited

Genomineerden Hotello of the Year 2021

De Trainer: 365 dagen succesvol

Deze sessie gaat om verbinding en groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Vanuit het platform 365 dagen succesvol bieden ze je een methodiek en een community om het resultaat te behalen waar je naar verlangt. Deze Trainer sessie is voor mensen die van betekenis willen zijn, die elke dag willen leren. Voor de verwonderaars, de ondernemers, voor de onzekere niet-weters. Voor de dappere ploeteraar die we allemaal in essentie zijn. Het is de plek waar we samenwerken aan jouw persoonlijke en/of zakelijke succes.

Het Podium: uitreiking Foodservice Award

De afgelopen maanden heeft iedereen kunnen stemmen op het beste foodservice bedrijf van 2021. Tijdens Horecava Limited worden de winnaars in de verschillende categorieën en de overal winnaar bekend gemaakt. Pierre Wind staat op Het Podium en presenteert de Foodservice Award uitreiking. De verschillende categorieën zijn: cafés/ restaurants, bezorgen, fast service, hotels, koffie & lunchrooms, Leisure, marktkramen, pompshops, snackbars, speciaalzaken en to go. Natuurlijk wordt ook de overal winnaar bekendgemaakt tijdens dit virtuele feest.

Foodservice award 2020 Horecava

Winnaars Foodservice Awards 2020