Marketing Breakfast Club

Voor de vijfde keer organiseren FoodServiceXs en Horecava de Marketing Breakfast Club. Dit is dé ontbijtsessie voor marketeers in de foodservice branche. In één ochtend ben je up-to-date over het thema ‘Klimaatpositiviteit’. Ben jij er bij op woensdag 11 januari van 08:30 tot 12:00 uur?

Ja! Ik wil me aanmelden

Thema: klimaatpositiviteit

We staan aan het begin van een decennium waarin grote stappen gemaakt moeten worden op het gebied van duurzaamheid. De tijd van greenwashing is voorbij, bedrijven zullen nu echt moeten laten zien wat hun impact is op mens en milieu. Sterker nog: bedrijven zullen de katalysator moeten zijn in de verandering op weg naar een aarde die in balans is. Bedrijven die echt een verschil willen maken moeten streven naar regeneratie, naar een klimaatpositieve balans waarbij ze meer teruggeven aan de aarde dan dat ze van haar afnemen. Overcompenseren, zodat de aarde beetje bij beetje weer in balans kan komen.

De vijfde Marketing Breakfast Club, ons eerste lustrum, staat in het teken van klimaatpositiviteit. Ga jij mee op weg?

Sprekers

Piet Sprengers Duurzaamheidsaanjager
Wouter Staal Mede-eigenaar YB-keten
Eline Veninga Chef de mission bij Lenteland
Floris Alkemade Architect en Rijksbouwmeester
Julia Rijssenbeek Filosoof en onderzoeker bij FreedomLab

LEARNING

Tijdens de Marketing Breakfast Club kijken we hoe jij, met jouw merk(en) de stap kunt zetten naar verbeterend ondernemen. We presenteren inspirerende voorbeelden van zowel binnen als buiten de foodservice branche.

NETWORKING

De Marketing Breakfast Club is het ideale moment om andere marketeers uit de branche te ontmoeten. Daarnaast leer je van zowel je collega’s als de sprekers en is het aan jou om ook jouw kennis te delen met de andere marketeers.

"“De Marketing Breakfast Club is de ideale gelegenheid voor marketeers om geïnspireerd te raken over de thema’s en trends van vandaag de dag. Daarnaast is het event de perfecte locatie om te netwerken met andere marketeers in onze branche, onder het genot van een heerlijk ontbijt.” "
"“Een goede start van het jaar: de Marketing Breakfast Club! Bijpraten met mede-marketeers, proosten (met een kop koffie) op het nieuwe jaar en vooral een ochtend vol inspiratie met door interessante sprekers en het bezichtigen van vernieuwende concepten op de Horecava.” "
"“De Marketing Breakfast Club is voor mij het ideale moment om weer in contact te komen met enthousiaste collega’s uit de food branche. Er is geen betere manier om het nieuwe jaar te starten. Een waardevol event om nieuwe mensen te ontmoeten, geïnspireerd te raken door externe sprekers en natuurlijk direct de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken tijdens de Horecava. De MBC is een must voor elke food marketeer!“ "
"“Je moet er even vroeg voor uit de veren, maar dat is absoluut de moeite waard. Naast dat het programma altijd inhoudelijk erg sterk is met interessante sprekers, is het altijd goed om je vakgenoten weer te spreken én dit event te combineren met een bezoek aan de Horecava.” "
"“Trends, ontwikkelingen, nieuwe invalshoeken, ludieke acties, toffe sprekers, confronterende feiten en creatieve samenwerkingen. Dat is wat mij als food marketeer en als manager concept & innovatie bij Compass Group, iedere keer weer enthousiasmeert de on- & offline bijeenkomsten van FoodserviceXs te bezoeken. De Horecava is voor mij dan ook een speeltuin of moet ik zeggen ‘de snoepwinkel’ waar al deze (smakelijke) innovaties samenkomen. Een mooi platform om trends & ontwikkelingen te aanschouwen, collega’s uit de foodservicebranche te ontmoeten en verrast te worden door het ondernemende gedachtegoed van onze toekomst: Gen Now!”"

Het Marketing Breakfast Club 2023 – ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!