Marketing Breakfast Club

Marketing Breakfast Club op Horecava

We staan aan het begin van een decennium waarin grote stappen gemaakt moeten worden op het gebied van duurzaamheid. De tijd van greenwashing is voorbij, bedrijven zullen nu echt moeten laten zien wat hun impact is op mens en milieu. Sterker nog: bedrijven zullen de katalysator moeten zijn in de verandering op weg naar een aarde die in balans is. Bedrijven die echt een verschil willen maken moeten streven naar regeneratie, naar een klimaatpositieve balans waarbij ze meer teruggeven aan de aarde dan dat ze van haar afnemen. Overcompenseren, zodat de aarde beetje bij beetje weer in balans kan komen.

De vijfde Marketing Breakfast Club, ons eerste lustrum, staat in het teken van klimaatpositiviteit. Ga jij mee op weg?

“De Marketing Breakfast Club is de ideale gelegenheid voor marketeers om geïnspireerd te raken over de thema’s en trends van vandaag de dag. Daarnaast is het event de perfecte locatie om te netwerken met andere marketeers in onze branche, onder het genot van een heerlijk ontbijt.” – Emma Duijst – Marketing Communicatie bij Market Food Group

 

“Een goede start van het jaar: de Marketing Breakfast Club! Bijpraten met mede-marketeers, proosten (met een kop koffie) op het nieuwe jaar en vooral een ochtend vol inspiratie met door interessante sprekers en het bezichtigen van vernieuwende concepten op de Horecava.” – Irene van Echtelt-Heere – Marketing Manager Dr. Oetker Professional

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!